ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Марабяном Романом Володимировичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 1»

 

До обласної ради надійшла заява від Марабяна Романа Володимировича, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 1», стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Маршала Рибалки, 9.

Діяльність КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 1» спрямована на надання медико-соціальної та паліативної допомоги дітям, які залишилися без батьківської опіки, а також дітям, які виховуються в сім'ях і мають наступні патології: органічне ураження центральної нервової системи та опорно-рухового апарату; розлади психіки та поведінки; вроджені аномалії, деформації та хромосомні порушення; придбані вади фізичного розвитку, - які мешкають у місті Харкові та Харківській області.

Марабян Роман Володимирович, 1964 року народження. Освіта вища. У 1988 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Педіатрія» та здобув кваліфікацію лікаря-педіатра.

У 2012 році закінчив Національний університет “Юридична академія України імені Ярослава Мудрого” і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

У 2014 році  Марабян Р.В. закінчив Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна за напрямом підготовки «Психологія» та здобув кваліфікацію бакалавра психолога.

Марабян Роман Володимирович обіймає посаду головного лікаря на підставі наказу управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації від 06.05.1997 № 155-к “Про призначення керівників номенклатури Управління охорони здоров’я”. Загальний стаж роботи – 34 роки.

Марабян  Р.В. має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту  з Марабяном Романом Володимировичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 1»”.

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова