ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин з Загребельним Дмитром Юрійовичем, завідувачем комунальним підприємством охорони здоров’я «Центральна районна  аптека № 148»

 

До обласної ради надійшла заява від Загребельного Дмитра Юрійовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді завідувача комунальним підприємством охорони здоров’я «Центральна районна аптека № 148».

Юридична адреса та місцезнаходження підприємства: Харківська область, м. Лозова, 3 м/р, буд. 36

Діяльність підприємства спрямована на забезпечення населення, лікувально-профілактичних установ, аптечних закладів, підприємств, організацій лікарськими засобами, виробами медичного призначення, задоволення потреб фізичних та юридичних осіб у сфері охорони здоров’я.  

Загребельний Дмитро Юрійович, 1971 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчив Харківський фармацевтичний інститут за спеціальністю «Фармація» та здобув кваліфікацію провізора. У 2002 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Української Академії державного управління при Президентові України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління.

20 грудня 2013 року Загребельний Д.Ю. пройшов атестацію в атестаційній комісії при Державній службі з лікарських засобів у Харківській області та наказом від 23 грудня 2013 року №56 ним підтверджена вищи кваліфікаційна категорія зі спеціальності «Організація та управління фармацією».    

Загальний стаж роботи – 22 роки.

Загребельний Дмитро Юрійович працює на посаді завідувача КПОЗ «Центральна районна аптека № 148» на умовах контракту на підставі наказу фармацевтичного управління Харківської обласної державної адміністрації від 20 листопада 1998 року № 26-о/к «Про затвердження на посаді завідувача ЦРА № 148».

Рішенням Харківської обласної ради від 03 лютого 2010 року № 1571-V «Про продовження трудових відносин з Загребельним Дмитром Юрійовичем, завідувачем комунального підприємства охорони здоров’я «Центральна районна аптека № 148», із Загребельним Д.Ю. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки  – до 18.02.2013.

Рішенням обласної ради від 17 січня 2013 року № 637-VІ «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств», із Загребельним Д.Ю. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки – до 18.02.2016.

Листом від 14 грудня 2015 року № 01-73/9152 Харківська обласна державна адміністрація надала погодження щодо подовження трудових відносин з Загребельним Дмитром Юрійовичем.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом  1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин з Загребельним Дмитром Юрійовичем, завідувачем комунальним підприємством охорони здоров’я «Центральна районна  аптека № 148»”.

 

 

Начальник управління з питань

комунальної власності  виконавчого

апарату  обласної ради                                                                М.П. Бур’янова