ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин

з Румянцевим Ігорем Дмитровичем, завідувачем КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА

РАЙОННА АПТЕКА № 82»ˮ

 

До обласної ради надійшла заява від Румянцева Ігоря Дмитровича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді завідувача КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 82».

Юридична адреса підприємства: Харківська область, м. Барвінкове, вул. Першотравнева, 10.

Діяльність підприємства спрямована на забезпечення населення, лікувально-профілактичних установ, аптечних закладів, підприємств, організацій лікарськими засобами, виробами медичного призначення, задоволення потреб фізичних та юридичних осіб у сфері охорони здоров’я.  

Румянцев Ігор Дмитрович, 1964 року народження. Освіта вища. У 1989 році закінчив Харківський фармацевтичний інститут за спеціальністю «Фармація» та здобув кваліфікацію провізора.  Румянцев  І.Д. має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація та управління фармацією». Загальний стаж роботи – 26 років.

Румянцев  Ігор Дмитрович працює на посаді завідувача даного підприємства на підставі наказу фармацевтичного управління Харківської обласної державної адміністрації від 01 березня 2000 року № 5-к «Про звільнення та призначення на посаду завідуючого ЦРА № 82».

Рішенням Харківської обласної ради від 03 лютого 2010 року № 1569-V “Про продовження трудових відносин з Румянцевим Ігорем Дмитровичем, завідувачем комунального підприємства охорони здоров’я «Центральна районна аптека № 82»” з Румянцевим І.Д. подовжені трудові відносини на умовах контракту строком на 3 роки – до 18 лютого 2013 року.

Рішенням Харківської обласної ради від 17 січня 2013 року № 673-VІ “Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств” з Румянцевим І.Д. продовжені трудові відносини на умовах контракту строком  на 3 роки – до 18 лютого 2016 року.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом  1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин з Румянцевим Ігорем Дмитровичем, завідувачем КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 82»ˮ.

 

 

 

Начальник управління з питань

комунальної власності  виконавчого

апарату  обласної ради                                                                М.П. Бур’янова