ЗВІТ
про хід виконання

                                                  

регіональної Програми запобігання і протидії корупції
в Харківській області на 2013 - 2015 роки

З метою забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері запобігання і протидії корупції, розроблення та здійснення комплексу заходів щодо зменшення випадків корупційних діянь в області шляхом обмеження дії та усунення чинників, що сприяють виникненню корупції, а також формування у суспільстві негативного ставлення до корупції як суспільно небезпечного явища 25 квітня 2013 року рішенням XXI сесії VI скликання Харківської обласної ради було затверджено регіональну Програму запобігання і протидії корупції в Харківській області на 2013-2015 роки (далі - регіональна Програма).

Відповідно до регіональної Програми правоохоронними органами області у взаємодії з місцевими органами виконавчої влади та місцевого самоврядування спільно з іншими суб’єктами виконання регіональної Програми протягом звітного періоду здійснено низку організаційних та практичних заходів.

У теперішній час правоохоронними органами області та іншими суб’єктами виконання регіональної Програми до обласної державної адміністрації надається інформація про стан виконання відповідних організаційних та практичних заходів, передбачених вищезазначеною регіональною Програмою, який узагальнюється Департаментом оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації.

Остаточний звіт про результати роботи та вжиті заходи буде надано до обласної ради додатково.

На виконання розділу 1 «Заходи щодо науково-аналітичного забезпечення запобігання і протидії корупції в області» регіональної Програми науковцями Харківського національного університету внутрішніх справ щоквартально готувалися наукові звіти.

Загальний обсяг фінансування регіональної Програми складав

690.0     тис. грн.

Обсяг фінансування регіональної Програми на 2013 рік складав 355,0 тис. грн. Профінансовано у сумі 150,0 тис.грн.

Обсяг фінансування регіональної Програми на 2014 рік складав 180,0 тис. грн. Протягом 2014 року фінансування заходів зазначеної Програми не проводилося.

Обсяг фінансування регіональної Програми на 2015 рік складає

155.0     тис. грн. Протягом 2015 року фінансування заходів зазначеної Програми

не проводилося.

Заступник директора Департаменту

оборонної, мобілізаційної роботи та

взаємодії з правоохоронними органами
обласної державної адміністрації –

начальник управління по взаємодії

з правоохоронними органами                                                                             Ю.В. Кутєпов

 

 

 

 

Юрлова, 700 23 94