ЗВІТ

про виконання Програми територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років

 

З метою створення належних умов для забезпечення територіальної оборони життєво важливих об`єктів у населених пунктах Харківської області 02 жовтня 2014 року рішенням  ХХХІ сесії  VI скликання Харківської обласної ради № 1065-VI було затверджено Програму територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років (далі – Програма).

На виконання завдань, передбачених Програмою в 2014 році з обласного бюджету було виділено та перераховано Харківському обласному військовому комісаріату - 7 261 155 грн., з яких у 2014 році було витрачено 3 149 133 грн. на капітальний та поточний ремонт транспортної та бронетанкової техніки, планове обслуговування техніки та придбання запасних частин, придбання твердого палива для опалення, речового майна, матеріальних засобів для проведення заходів з бойової підготовки. Крім того, 4 111 776 грн. було повернуто Харківським обласним військовим комісаріатом та перенаправлено в інтересах територіальної оборони області у 2015 році. Головним розпорядником цих коштів було визначено Департамент капітального будівництва обласної державної адміністрації.

В рамках вищезазначеної Програми протягом 2015 року Харківському обласному військовому комісаріату виділено та перераховано 3 195 600 грн. на капітальний ремонт будівлі казарми на обласному збірному пункті, придбання паливо-мастильних, будівельних матеріалів, підтримання техніки та озброєння у боєздатному стані, перевезення особового складу, забезпечення його продовольчими товарами, засобами зв’язку та оргтехнікою. Станом на 29 грудня 2015 року використано  2 195 593,08 грн. Харківським обласним військовим комісаріатом було повернуто 999 800 грн., які було перенаправлені в інтересах територіальної оборони області у 2015 році.

У теперішній час суб’єктами виконання Програми до обласної державної адміністрації надається детальна інформація про стан виконання відповідних організаційних та практичних заходів, передбачених вищезазначеною Програмою, яка узагальнюється Департаментом оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації. Остаточний звіт про результати роботи та вжиті заходи буде надано до обласної ради додатково.

 

 

Заступник директора Департаменту

оборонної, мобілізаційної роботи та

взаємодії з правоохоронними органами

обласної державної адміністрації –

начальник управління по взаємодії

з правоохоронними органами                                                        Ю.В. Кутєпов

 

 

Андрєєв 705 43 13