ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про звільнення Бакаєва Андрія Павловича з посади директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Бакаєва Андрія Павловича, директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад», стосовно звільнення його із займаної посади за угодою сторін.

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Громадянська, 25.

Основною метою діяльності підприємства є: забезпечення закладів охорони здоров'я, населення, аптечних підприємств та інших суб'єктів господарювання м. Харкова та Харківської області лікарськими засобами, предметами медичного призначення, а також наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами.

Бакаєв Андрій Павлович призначений на посаду директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад» рішенням Харківської обласної ради від 30 серпня  2012 року № 492-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» строком на 1 рік.

Із Бакаєвим А.П. Харківською обласною радою укладено контракт № 107 від 13 вересня 2012 року - до 13 вересня 2013 року.

Рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 778-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» із Бакаєвим А.П. подовжені трудові відносини на зазначеній посаді строком на 5 років - до 13 вересня 2018 року.

Бакаєв А.П. запропонував покласти виконання обов’язків директора  ДОРП «Обласний аптечний склад» на Бабак Вікторію Вікторівну, завідувача аптеки № 241 – структурного підрозділу ДОРП «Обласний аптечний склад».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України,  розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Бакаєва Андрія Павловича з посади директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад»”.

 

 

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                             М.П. Бур’янова