ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення обласної ради

від 04 лютого 2016 року № 57-VIІ

(ІІІ сесія VІI скликання)

 

 

Порядок

використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання фінансової підтримки громадським організаціям для забезпечення роботи спеціалізованого автотранспорту

 

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання фінансової підтримки громадським організаціям для забезпечення роботи спеціалізованого автотранспорту з метою перевезення маломобільних груп населення до закладів охорони здоров’я, розташованих на території міста Харкова, відповідно до комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2016 року № 15-VІІ.

 

2. Головний розпорядник бюджетних коштів, використання яких регулюється даним порядком (далі – Головний розпорядник бюджетних коштів), визначається рішенням обласної ради про затвердження обласного бюджету на відповідний рік.

 

3. Одержувачем коштів обласного бюджету є громадська організація, визначена переможцем конкурсу (далі - Виконавець), проведеного відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (далі - Порядок).

 

4. Головний розпорядник бюджетних коштів відповідно до Порядку укладає з Виконавцем договір про виконання (реалізацію) проекту в межах відповідних бюджетних асигнувань.

 

5. Кошти обласного бюджету використовуються Виконавцем на забезпечення роботи спеціалізованого автотранспорту для перевезення маломобільних груп населення до закладів охорони здоров’я, розташованих на території міста Харкова (далі - Послуга).

 

6. Використання бюджетних коштів на інші цілі забороняється.

 

7. Координація роботи по наданню Послуг клієнтам та їх моніторинг здійснюється головним розпорядником бюджетних коштів.

 

8. Операції, пов’язані з використанням бюджетних коштів, здійснюються відповідно до чинного законодавства України.

 

9. Контроль за цільовим використанням бюджетних коштів здійснюється Головним управлінням Державної казначейської служби України у Харківській області, Головним розпорядником бюджетних коштів, постійними комісіями обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО; з питань бюджету.

 

10. Складання і надання бухгалтерської звітності про використання бюджетних коштів здійснюється в установленому законодавством порядку.

 

 

 

Заступник голови

обласної ради                                                                                                       В. Скоробагач