ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради

«Про хід виконання у 2015 році комплексної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради

від 09 квітня 2015 року № 1209-VІ (зі змінами)»

 

 

Проект рішення «Про хід виконання у 2015 році комплексної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 09 квітня 2015 року № 1209-VІ (зі змінами) (далі – Програма) вноситься відповідно до плану роботи Харківської обласної ради.

На реалізацію заходів Програми у 2015 році за рахунок коштів обласного бюджету було профінансовано 883,2 тис. грн., в тому числі: на забезпечення організації проведення  відпочинку звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в АТО, у санаторно-курортних закладах Харківської області терміном до 14 днів – 633,9 тис. грн.; проведення Новорічних та різдвяних свят для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції – 200,0 тис. грн.; друкування та розповсюдження буклетів, листівок з інформацією про організації, які надають і можуть надавати допомогу та підтримку звільненим у запас (демобілізованим) військовослужбовцям, які брали участь в АТО – 49,3 тис. грн.

Рішення приймається з метою здійснення контролю за реалізацією заходів Програми та використання коштів обласного бюджету.

 

 

 

Директор Департаменту

соціального захисту населення

Харківської обласної державної

адміністрації                                                                                              Ю.І. Шпарага