ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про призначення Нартова Павла

Вікторовича  на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО

ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ  КЛІНІЧНОЇ ІНФЕКЦІЙНОЇ ЛІКАРНІ»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Нартова Павла Вікторовича стосовно призначення його на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ  КЛІНІЧНОЇ  ІНФЕКЦІЙНОЇ  ЛІКАРНІ.

Юридична адреса закладу: м. Харків, просп. Героїв Сталінграда, 160.

Діяльність закладу спрямована на наданні висококваліфікованої і спеціалізованої діагностичної і лікувальної допомоги інфекційним хворим; організація догляду за хворими і забезпечення протиепідемічного режиму з метою попередження виникнення внутрішньо-лікарняних інфекцій і поширення їх за межі лікарні.

Нартов Павло Вікторович, 1965 року народження. Освіта вища. У 1989 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Педіатрія» та здобув  кваліфікацію лікаря-педіатра.  Загальний стаж роботи – 30 років.

Нартов П.В. має науковий ступінь доктора медичних наук зі спеціальності «Інфекційні хвороби» та вчене звання професора кафедри інфекційних хвороб.

Нартов П.В. має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Інфекційні хвороби».

З  22 вересня 2014 року  Нартова Павла Вікторовича затверджено на посаді професора кафедри інфекційних хвороб, як обраного за конкурсом за контрактом, Харківської медичної академії післядипломної освіти.

Кандидатура Нартова П.В. підтримана трудовим колективом КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ  КЛІНІЧНОЇ ІНФЕКЦІЙНОЇ ЛІКАРНІ.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною дев’ять статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради  від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про призначення Нартова Павла Вікторовича  на посаду головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОЇ  КЛІНІЧНОЇ ІНФЕКЦІЙНОЇ ЛІКАРНІ».

 

 

Начальник  відділу по роботі  з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                      І.Є. Потопальська