ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

IV сесія VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 14 квітня 2016 року                                                                            100-VІI

 

Про затвердження обласної Програми надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва та придбання житла в Харківській області на 2016 – 2018 роки

 

З метою забезпечення належної соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, створення умов для будівництва чи придбання житла в Харківській області, відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити обласну Програму надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва та придбання житла в Харківській області на 2016 – 2018 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Доручити Харківській обласній державній адміністрації:

2.1. Щороку під час формування проекту обласного бюджету передбачати кошти на реалізацію Програми виходячи з фінансових можливостей бюджету.

2.2. Розробити Порядок  використання коштів обласного бюджету з метою надання підтримки учасникам антитерористичної операції для будівництва та придбання житла в Харківській області та внести його для розгляду на  сесії обласної ради.

 

3. Рекомендувати районним радам та міським радам міст обласного значення затвердити відповідні програми.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (Стронов А.О.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                  С. Чернов