ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

IV сесія VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 14 квітня 2016 року                                                                            149-VІI

 

 

Про надання в користування

мисливських угідь

ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ

«ХАРКІВСЬКЕ ТОВАРИСТВО

ВІЙСЬКОВИХ МИСЛИВЦІВ ТА РИБАЛОК»

на території Печенізького району

 

 

Розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 20 серпня 2015 року № 03-01/6074-15, погодження Харківської обласної державної адміністрації, Печенізької районної державної адміністрації, власників та користувачів земельних ділянок, керуючись статтею 15 Закону України «Про тваринний світ», статтями 9, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Надати в користування ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ХАРКІВСЬКЕ ТОВАРИСТВО ВІЙСЬКОВИХ МИСЛИВЦІВ ТА РИБАЛОК» мисливські угіддя загальною площею 12405,5528 га на території Печенізького району строком до 2031 року за винятком угідь, наданих у користування ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «САФАРІ – ХХІ», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Святобор", ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Ведмідь-М+», а також  угідь державного мисливського резерву.

2.         Направити це рішення до Державного агентства лісових ресурсів України для вирішення питання укладання договору про умови ведення мисливського господарства і забезпечення контролю за його виконанням.

3.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Пієв С.М.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                               С. Чернов