ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

IV сесія VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 14 квітня 2016 року                                                                            102-VІI

 

 

Про затвердження обласної

програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016 − 2017 роки

 

 

З метою поліпшення стану забезпечення жителів сільської місцевості області житлом, створення умов для будівництва або придбання житла громадянами, які потребують покращення житлових умов, на виконання Указу Президента України від 27 березня 1998 року № 222/98 «Про заходи щодо підтримки  індивідуального житлового будівництва на селі», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2015 року № 995-р «Про схвалення Концепції розвитку сільських територій» та інших нормативно-правових актів, керуючись статтями 43, 59 «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити обласну програму індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016 – 2017 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Доручити Харківській обласній державній адміністрації передбачати кошти на реалізацію Програми виходячи з можливостей бюджету.

 

3. Рекомендувати районним та міським радам міст обласного значення затвердити відповідні програми.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Пієв С.М.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов