ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Трохименко Аллою Олександрівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ»

 

Юридична адреса КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ»: м. Харків, вул. Фісановича, 4.

Діяльність закладу спрямована на забезпечення соціальної допомоги дітям віком від 3 до 18 років, які опинилися у складних життєвих обставинах, надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги.

Трохименко Алла Олександрівна, 1959 року народження. Освіта вища. У 1984 році закінчила Полтавський державний педагогічний інститут ім. В.Г. Короленка за спеціальністю «Математика» та здобула кваліфікацію учителя математики середньої школи.

Трохименко А.О.  указом Президента Україна від 18 червня 2008 року № 563/2008 присвоєно почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України». 

 Трохименко Алла Олександрівна призначена на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ» розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 19 травня 2004 року № 166-к «Про призначення А.Трохименко» на умовах контракту від 30 квітня 2004 року строком на 5 років – до 29.04.2009.

02 квітня 2009 року Харківською обласною державною адміністрацією подовжені трудові відносини з Трохименко А.О. на умовах контракту строком на 5 років – до 30.04.2014.

На сьогодні, Трохименко А.О. працює на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ» по безстрокову трудовому договору.

04 травня 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ» за адресою: м. Харків, вул. Фісановича, 4, та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі закладу в наявності, підтримується в належному стані та використовується за призначенням.

Кадрова робота у закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директор виконує свої обов’язки відповідно до статутних завдань КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту з Трохименко Аллою Олександрівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ»”.

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова