ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту  з

Скульською Тамарою Андріївною, головним лікарем

КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3»

 

До обласної ради надійшла заява від Скульської Тамари Андріївни, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3, стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3: м. Харків, вул. Амосова, 44.

Діяльність закладу спрямована на обслуговування дітей, які поступили від батьків, з пологових будинків, дитячих лікарень та дитячих відділень лікувальних закладів міста Харкова та Харківської області віком від 2-х днів до 3-7 років. Крім дітей цієї категорії, у закладі знаходяться діти, які мають сім’ю, проте утримання та виховання, їх у сім’ї з поважних причин (хвороба годувальника, тривале відрядження, навчання тощо) неможливе.

Скульська Тамара Андріївна, 1945 року народження. Освіта вища. У 1969 році закінчила Харківський медичний інститут за спеціальністю «Педіатрія» та здобула кваліфікацію лікаря.

Скульська Т.А. працює на посаді головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3 на підставі розпорядження голови Харківської міської ради від 30 грудня 1998 року № 2528.

Скульська Т.А. має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація та управління охороною здоров’я» та кваліфікацію лікаря-спеціаліста зі спеціальності «Педіатрія».

20 квітня 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я  ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3  за адресою: м. Харків, вул. Амосова, 44, та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі закладу в наявності, підтримується в належному стані та використовується за призначенням.

Кадрова робота у закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головний лікар виконує свої обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту  з  Скульською Тамарою Андріївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3».

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова