ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»____________ 2016 року                                                                            № ___-VІI

 

Про прийняття у спільну власність

територіальних громад сіл, селищ,

міст області закінченого будівництвом

об’єкта «Капітальний ремонт системи

теплопостачання з установкою

модульної котельні у КУ Зміївський

геріатричний пансіонат у м. Зміїв

Харківської області»

 

Відповідно до рішення Харківської обласної ради від 25 вересня 2014 року № 1039-VI «Про внесення змін до рішення обласної ради від 30 січня 2014 року № 938-VI «Про обласний бюджет на 2014 рік» та додатків до нього (зі змінами)», декларації про готовність об’єкта до експлуатації від 11 серпня 2015 року  № ХК 143152220615, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінчений будівництвом об’єкт «Капітальний ремонт системи теплопостачання з установкою модульної котельні у КУ Зміївський геріатричний пансіонат у м. Зміїв Харківської області» загальною вартістю 3 141 964, 65 грн, розташований за адресою: м. Зміїв, Харківська область.

 

2. Доручити голові обласної ради забезпечити здійснення заходів на виконання пункту 1 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.); з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.); з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (Стронов А.О.).

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов

 

 

Розробник: Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації, 705-22-27