ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___»____________ 2016 року                                                                            № ___-VІI

 

Про повторне оголошення конкурсу  на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”

 

Відповідно до статті 215 Закону України «Про культуру», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі рішення конкурсної комісії з обрання директора  КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Оголосити повторний конкурс на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”.

 

2.         Пропозиції від кандидатів на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” приймати протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”.

 

3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити  опублікування в газеті «Слобідський край» оголошення про проведення конкурсу  на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”.

3.2. Забезпечити розміщення оголошення щодо проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Харківської обласної ради та офіційному сайті КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”.

3.3. Оприлюднити на офіційному веб-сайті Харківської обласної ради  умови праці, відомості про матеріально-технічну базу, фінансову звітність за попередній бюджетний період КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”.

3.4. Внести кандидатури претендентів на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” на розгляд конкурсної комісії, створеної розпорядженням голови Харківської обласної ради від 20 травня 2016 року № 73 «Про створення конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”».

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти, культури та духовності (Звєрєв В.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                         С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 705-32-88