ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про повторне оголошення конкурсу  на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”»

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру» (у редакції Закону

 

КОМУНАЛЬНЕ  ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”, розташовано за адресою: м. Харків, вул. Полтавський Шлях, 6.

Головною метою діяльності підприємства є забезпечення державної політики з прокату кіно-відеофільмів на території міста Харкова та Харківської області, пропаганда кращих творів вітчизняного та зарубіжного кіно,  ефективне використання і збереження фондів кінотеатру, як осередку історичної і культурної спадщини міста Харкова.

14 квітня 2016 року Харківською обласною радою прийнято рішення № 139-VII «Про оголошення конкурсів на посади керівників закладів культури».

Розпорядженням голови обласної ради від 20 травня 2016 року № 73  створено конкурсну комісію з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”».

Для участі у конкурсі на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” у визначений термін надійшло три заяви з відповідним пакетом документів.

За підсумками проведення першого засідання конкурсної комісії (розгляд документів, поданих до обласної ради від осіб, які претендують на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”, на відповідність кваліфікаційним вимогам) всі кандидати були допущені до участі у другому етапі конкурсного відбору.

За підсумками проведення другого засідання конкурсної комісії (презентація проектів програм розвитку КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” на один і п’ять років та співбесіда з кандидатами) переможця не визначено.

Конкурсною комісією з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”» рекомендовано провести повторний конкурс на посаду КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” відповідно до вимог чинного законодавства України.

Відповідно до пункту 14  статті 215 Закону України «Про культуру», у разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс. Повторний конкурс проводиться у порядку, визначеному статтями 211-215 цього Закону.

 

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 215 Закону України «Про культуру», підготовлено проект рішення обласної ради «Про повторне оголошення конкурсу  на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”».

 

 

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                           М.П. Бур’янова