ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

V сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 23 червня 2016 року                                                                               199-VII

 

 

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та визнання рішення обласної ради від 27 березня 2009 року № 1181-V таким, що втратило чинність

 

Згідно із Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», відповідно до статті 43, пункту 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Передати зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області об’єкти згідно з додатком 1.

2.        Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області майно, зазначене у додатку 2 до цього рішення.

3.        Надати згоду на прийняття із державної власності у спільну власність  територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області майна, зазначеного у додатку 3 до цього рішення.

4.        Доручити голові обласної ради забезпечити приймання та передачу об’єктів, зазначених у додатках 1, 2  до цього рішення, згідно із вимогами чинного законодавства України.

5.        Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 27 березня 2009 року № 1181-V «Про надання попередньої згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у державну власність будівлі відділення реабілітації КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ – ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ», розташованої за адресою: м. Харків, просп. Правди, 11, - та на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області з державної власності нежитлового приміщення – частини будівлі, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Трінклера, 6, - яка обліковується на балансі Харківського національного медичного університету».

 

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов