ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

V сесія VІІ скликання

 

П Р О Т О К О Л   № 5

 

                                                                                                                                            м. Харків         від 23 червня 2016 року

 

Обласна рада,

велика зала

Будинку рад, 10-00

 

Всього обрано депутатів – 120.

                     

Запрошені та присутні:

голова Харківської обласної державної адміністрації, заступники голови обласної державної адміністрації, представники спеціальної моніторингової місії в Україні від ОБСЄ, голови районних державних адміністрацій, голови районних рад, міські голови, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівники громадських організацій, профспілкових організацій, працівники засобів масової інформації, керівники комунальних підприємств, установ та закладів.

 

Веде пленарне засідання сесії голова обласної ради Чернов С.І.

 

Реєстрація депутатів.

Зареєстровано – 104 депутата.

 

Головуючий оголосив пленарне засідання сесії відкритим.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. від імені депутатського корпусу привітав працівників державної служби України з професійним святом та разом із головою обласної державної адміністрації Райніним І. Л. вручив нагороди.

 

Головуючий поінформував депутатів про кадрові призначення, які відбулися в області у міжсесійний період.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. повідомив, що відповідно до чинного Регламенту Харківської обласної ради за бажанням депутатським фракціям та групам надається слово для оприлюднення заяв та поінформував про надходження від керівника фракції партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Світличної Ю.О. звернення із проханням щодо надання можливості виголосити заяву від фракції.

Коваленко В.М., перший заступник голови обласної ради, оприлюднив текст заяви фракції партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ».

 

 

 

СЛУХАЛИ:

Про затвердження порядку денного V сесії обласної ради VІІ скликання.

 

 

 

Доповідає: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поінформував депутатів та присутніх про питання, які внесено до проекту порядку денного пленарного засідання V сесії VІІ скликання:

 

                          1.  Про звернення Харківської обласної ради до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо вжиття заходів з питання оформлення на законодавчому рівні правового статусу добровольців, які брали безпосередню участь у бойових діях у зоні Антитерористичної операції.

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради.

 

                          2.       Про звернення Харківської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України стосовно законодавчого врегулювання права постійного користування земельними ділянками, зайнятими полезахисними лісовими смугами, на землях державної та комунальної форми власності.

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович - начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                          3.       Про звернення Харківської обласної ради до Прем'єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо необхідності державної підтримки та фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл за рахунок коштів державного бюджету.

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – депутат обласної ради, заступник керівника фракції партії «Відродження».

 

                          4.       Про схвалення проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області.

 

Доповідає: Черняк Михайло Євгенійовичзаступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

                          5.       Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2016 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 13-VIІ (зі змінами).

 

Доповідає: Коновалова Ірина Василівназаступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації - начальник управління аналітики, прогнозування та зведення інформації.

 

                          6.       Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки та Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для організації проведення санаторно-курортного лікування інвалідів загального захворювання та інвалідів з дитинства у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони, затверджених рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 15-VIІ (зі змінами).

 

Доповідає: Шпарага Юрій Іванович – директор Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

 

                          7.       Про внесення змін до комплексної обласної програми "Здоров'я Слобожанщини" на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2015 року № 1152-V (зі змінами).

 

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації.

 

                          8.       Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VІ (зі змінами).

 

              Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради.

 

                          9.       Про внесення змін до Грошової норми витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів за рахунок обласного бюджету, затвердженої рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 963-VI (зі змінами).

 

Доповідає: Кириленко Віталій Володимирович директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        10.     Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 110-VIІ.

 

            Доповідає: Черняк Михайло Євгенійовичзаступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

              

                        11.     Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи в Харківській області на 2013-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 749-VI.

 

Доповідає: Кущ Євген Олександровичзаступник директора Державного архіву Харківської області.

 

                        12.     Про внесення змін до рішення обласної ради від 17 грудня 2015 року № 16-VII "Про обласний бюджет на 2016 рік" та додатків до нього (зі змінами).

 

Доповідає: Овсянніков Сергій Івановичдиректор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        13.     Про внесення змін до Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням обласної ради від 17 листопада 1998 року (зі змінами).

 

Доповідає: Магдисюк Сергій Володимирович – директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        14.     Про визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 18 грудня 2014 року № 1118-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-2» (код ЄДРПОУ 39006778), розташованого за адресою: Харківська область, Чугуївський район, м. Чугуїв, вул. Харківська, 105, - шляхом ліквідації».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        15.     Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-2».

 

Доповідає: Тимчук Андрій Олександрович – директор Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        16.     Про внесення змін до регіональної стратегії «Екологія Харківщини» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 107-VIІ.

 

Доповідає: Тимчук Андрій Олександрович – директор Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        17.     Про хід виконання у 2015 році обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами).

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        18.     Про хід виконання у 2015 році обласної соціальної Програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 квітня 2008 року № 685-V (зі змінами).

 

Доповідає: Печерських Тетяна Петрівнаначальник служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        19.     Про хід виконання регіональної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1144-VI (зі змінами).

 

Доповідає: Максимов Олексій Михайлович – директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        20.     Про хід виконання у 2014-2015 роках Програми розвитку культури і туризму Харківської області на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 29 серпня 2013 року № 789-VI (зі змінами).

 

              Доповідає: Яцина Олег Анатолійовичдиректор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        21.     Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінченого будівництвом об'єкта «Капітальний ремонт системи теплопостачання з установкою модульної котельні у КУ Зміївський геріатричний пансіонат у м. Зміїв Харківської області».

 

Доповідає: Шахненко Євгеній Дем’янович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        22.     Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області частини об’єкта  «Будівництво комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухів» (перший пусковий комплекс) та передачу її у комунальну власність територіальної громади міста Богодухів.

                          Доповідає: Шахненко Євгеній Дем’янович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        23.     Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та визнання рішення обласної ради від 27 березня 2009 року № 1181-V таким, що втратило чинність.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        24.     Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        25.     Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та внесення змін до деяких рішень обласної ради.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        26.     Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        27.     Про затвердження Порядку списання безнадійної заборгованості з орендної плати та неустойки (пені), нарахованих за договорами оренди майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        28.     Про надання згоди ліквідаційній комісії КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕЗИНФЕКЦІЙНА СТАНЦІЯ «ВИНИЩУВАЧ» на звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        29.     Про надання згоди КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 268» на звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        30.     Про надання дозволу на продаж майна, що відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307» та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        31.     Про надання дозволу на продаж майна, що відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я "ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 90", та внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 21 червня 2012 року № 447-VI.

         

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        32.     Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ № 1 (код ЄДРПОУ 02010913) шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ № 2 (код ЄДРПОУ 02010899) та його перейменування.   

 

Доповідає: Черняк Михайло Євгенійович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

                        33.     Про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНА АКАДЕМІЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        34.     Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        35.      Про повторне оголошення конкурсу на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «КІНОТЕАТР «БОММЕР»».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        36.     Про подовження трудових відносин з Верхолою Степаном Васильовичем, директором Харківського комунального видавництва «ОРИГІНАЛ».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        37.     Про звільнення Гапановича Андрія Федоровича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        38.     Про призначення Гапановича Андрія Федоровича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        39.     Про звільнення Жарової Маргарити Володимирівни з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        40.     Про призначення Жарової Маргарити Володимирівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        41.     Про звільнення Цигульова Володимира Анатолійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        42.     Про призначення Цигульова Володимира Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        43.     Про звільнення Трохименка Олександра Петровича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        44.     Про призначення Трохименка Олександра Петровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        45.     Про укладання контракту з Гринішиною Оленою Олексіївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 3.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        46.     Про призначення Мікуліна Геннадія Вікторовича на посаду завідувача КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 194». 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        47.     Про укладання контракту з Ковалевською Оленою Олександрівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ КЛІНІЧНИЙ САНАТОРІЙ».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        48.      Про укладання контракту з Назаренком Михайлом Михайловичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «РІПКИ».

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        49.     Про укладання контракту з Чистіліною Оленою Юріївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 2».    

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        50.     Про укладання контракту з Рудімом Юрієм Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПСИХОНЕВРОЛОГЧНОГО САНАТОРІЮ № 2.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        51.     Про укладання контракту зі Скульською Тамарою Андріївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        52.     Про укладання контракту з Трохименко Аллою Олександрівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ «ГАРМОНІЯ».  

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        53.     Про звільнення Журенка Миколи Олексійовича з посади директора комунального підприємства «Освіта» Харківської обласної ради.

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівнаначальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

                        54.     Про затвердження Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Харківській обласній раді.

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                        55.     Про надання в користування мисливських угідь Харківській обласній організації УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Нововодолазького району.

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                        56.     Про погодження «Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до "Порядку поділу лісів на категорії" по ДП "ГУТЯНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО"».

 

            Доповідає: Білоус Борис Григорович -  начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                   57.          Про затвердження проекту «Проект меж зони санітарної охорони на водозаборі ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УСАДЬБА-М» в с. Сіряки Дергачівського району Харківської області» (родовище «Озерянське»).

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                   58.          Про погодження розширення меж площі ділянки надр Волохівського родовища, раніше наданої у користування ПАТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

              59.         Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                        60.     Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                        61.     Про звіт тимчасової контрольної комісії обласної ради з розгляду звернень Липковатівського аграрного коледжу та ДП "Іскра" щодо порушення права користування земельними ділянками.

 

Доповідає: Кононенко Альберт Васильович – депутат обласної ради, голова тимчасової контрольної комісії.

 

                        62.      Про звіт тимчасової контрольної комісії обласної ради з перевірки діяльності КЗОЗ «Харківський обласний клінічний онкологічний центр».

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради, голова тимчасової контрольної комісії.

 

                        63.     Про звільнення Вінника Юрія Олексійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «Харківський обласний клінічний онкологічний центр».

 

              Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради, голова тимчасової контрольної комісії.

 

                        64.      Про клопотання щодо присудження щорічної Премії Верховної Ради України.

 

              Доповідає: Сінельник Олександр Петрович – начальник відділу кадрової роботи та нагород виконавчого апарату обласної ради.

 

                        65.     Про депутатські запити.

 

              Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

                        66.      Різне.

 

Головуючий поставив проект рішення «Про затвердження порядку денного V сесії обласної ради VІI скликання» на голосування в цілому.

 

 

Голосували:

«за»

-

104;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

2;

 

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження порядку денного V сесії обласної ради VІI скликання» прийняти в цілому.

 

 

(Рішення № 176-VIІ додається)

 

1.

СЛУХАЛИ:

Про Звернення Харківської обласної ради до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо вжиття заходів з питання оформлення на законодавчому рівні правового статусу добровольців, які брали безпосередню участь у бойових діях у зоні Антитерористичної операції.

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. за узгодженням з депутатами надав слово для виступу представнику громадських організацій та добровольців, які брали безпосередню участь у бойових діях у зоні антитерористичної операції Бистрову С.М.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

100;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про Звернення Харківської обласної ради до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо вжиття заходів з питання оформлення на законодавчому рівні правового статусу добровольців, які брали безпосередню участь у бойових діях у зоні Антитерористичної операції» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 177-VІI додається)

 

2.

СЛУХАЛИ:

Про звернення Харківської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України стосовно законодавчого врегулювання права постійного користування земельними ділянками, зайнятими полезахисними лісовими смугами, на землях державної та комунальної форми власності.

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович - начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звернення Харківської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України стосовно законодавчого врегулювання права постійного користування земельними ділянками, зайнятими полезахисними лісовими смугами, на землях державної та комунальної форми власності» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 178-VІI додається)

 

3.

СЛУХАЛИ:

Про звернення Харківської обласної ради до Прем'єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо необхідності державної підтримки та фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл за рахунок коштів державного бюджету.

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – депутат обласної ради, заступник керівника фракції партії «Відродження».

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звернення Харківської обласної ради до  Прем'єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо необхідності державної підтримки та фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл за рахунок коштів державного бюджету» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 179-VІI додається)

 

4.

СЛУХАЛИ:

Про схвалення проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області.

 

 

Доповідає: Черняк Михайло Євгенійович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

1.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про схвалення проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 180-VІI додається)

 

5.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки та Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для організації проведення санаторно-курортного лікування інвалідів загального захворювання та інвалідів з дитинства у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони, затверджених рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 15-VIІ (зі змінами).

 

 

Доповідає: Шпарага Юрій Іванович – директор Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 


ВИРІШИЛИ:


Рішення «
Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки та Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для організації проведення санаторно-курортного лікування інвалідів загального захворювання та інвалідів з дитинства у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони, затверджених рішенням обласної ради                    від 17 грудня 2015 року № 15-VIІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 181-VІI додається)

 

6.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2016 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 13-VIІ (зі змінами).

 

 

Доповідає: Коновалова Ірина Василівна заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації - начальник управління аналітики, прогнозування та зведення інформації.

 

Запитання доповідачу поставили:

 

Котуков О.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

відповідь депутату на поставлене запитання надав Чернов С.І., голова обласної ради;

Булах Д.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

відповідь депутату на поставлене запитання надав директор комунального підприємства Харківської обласної ради «Харківські обласні комунікаційні системи» Литвин С.С.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

11;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2016 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 13-VIІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 182-VІI додається)

 

7.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до комплексної обласної програми "Здоров'я Слобожанщини" на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2015 року № 1152-V (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

108;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до комплексної обласної програми "Здоров'я Слобожанщини" на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2015 року № 1152-V (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 183-VІI додається)

 

8.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VІ (зі змінами).

 

 

 

Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 294-VІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 184-VІI додається)

 

9.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Грошової норми витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів за рахунок обласного бюджету, затвердженої рішенням обласної ради від 24 квітня
2014 року № 963-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Кириленко Віталій Володимирович директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Грошової норми витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів за рахунок обласного бюджету, затвердженої рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 963-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 185-VІI додається)

 

10.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 110-VIІ.

 

 

Доповідає: Черняк Михайло Євгенійович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 110-VIІ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 186-VІI додається)

11.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи в Харківській області на 2013-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року №749-VI.

 

 

 

Доповідає: Кущ Євген Олександрович заступник директора Державного архіву Харківської області.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

109;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

1.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи в Харківській області на 2013-2016 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року №749-VI» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 187-VІI додається)

 

12.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від
17 грудня 2015 року № 16-VII "Про обласний бюджет на 2016 рік" та додатків до нього (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович директор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

Запитання доповідачу поставив Кисіль В. В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»».

Відповідь депутату на поставлене питання надав директор Департаменту науки та освіти обласної державної адміністрації Бабічев А.В.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 17 грудня 2015 року № 16-VII "Про обласний бюджет на 2016 рік" та додатків до нього (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 188-VІI додається)

 

13.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням обласної ради від 17 листопада 1998 року (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Магдисюк Сергій Володимирович – директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням обласної ради від 17 листопада 1998 року (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 189-VІI додається)

 

14.

СЛУХАЛИ:

Про визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 18 грудня 2014 року № 1118-VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-2» (код ЄДРПОУ 39006778), розташованого за адресою: Харківська область, Чугуївський район, м. Чугуїв,
вул. Харківська,105, - шляхом ліквідації».

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

11;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 18 грудня 2014 року
№ 1118-
VI «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-2» (код ЄДРПОУ 39006778), розташованого за адресою: Харківська область, Чугуївський район, м. Чугуїв,
вул. Харківська,105, - шляхом ліквідації»»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 190-VІI додається)

 

15.

СЛУХАЛИ:

Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ -2».

 

 

 

Доповідає: Тимчук Андрій Олександрович – директор Департаменту екології  та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

«проти»

-

10;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ -2"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 191-VІI додається)

 

16.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до регіональної стратегії «Екологія Харківщини» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 107-VIІ.

 

 

 

Доповідає: Тимчук Андрій Олександрович – директор Департаменту екології  та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

 

Запитання доповідачу поставив Бушковський В. В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»».

Відповідь депутату на поставлене питання надав доповідач.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

91;

 

«проти»

-

12;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до регіональної стратегії «Екологія Харківщини» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 107-VIІ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 192-VІI додається)

 

17.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2015 році обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2015 році обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року
№ 885-VI (зі змінами)
» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 193-VІI додається)

 

18.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2015 році обласної соціальної Програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 квітня 2008 року № 685-V (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Печерських Тетяна Петрівна начальник служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 


ВИРІШИЛИ:


Рішення «Про хід виконання у 2015 році обласної соціальної Програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 квітня 2008 року № 685-V
(зі змінами)
» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 194-VІI додається)

 

19.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання регіональної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня
2015 року № 1144-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Максимов Олексій Михайлович – директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

103;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання регіональної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2015-
2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради                       від 15 січня 2015 року № 1144-VI (зі змінами)
» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 195-VІI додається)

 

20.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014-2015 роках Програми розвитку культури і туризму Харківської області на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 29 серпня 2013 року № 789-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Яцина Олег Анатолійович директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 




Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 


Голосували:


«за»


-


104;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014-2015 роках Програми розвитку культури і туризму Харківської області на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 29 серпня 2013 року № 789-VI
(зі змінами)
»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 196-VІI додається)

 

21.

СЛУХАЛИ:

Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінченого будівництвом об'єкта «Капітальний ремонт системи теплопостачання з установкою модульної котельні у КУ Зміївський геріатричний пансіонат у м. Зміїв Харківської області».

 

 

 

Доповідає: Шахненко Євгеній Дем’янович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінченого будівництвом об'єкта «Капітальний ремонт системи теплопостачання з установкою модульної котельні у КУ Зміївський геріатричний пансіонат у м. Зміїв Харківської області»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 197-VІI додається)

 

22.

СЛУХАЛИ:

Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області частини об’єкта  «Будівництво комплексу по управлінню комунальними відходами в м. Богодухів» (перший пусковий комплекс) та передачу її у комунальну власність територіальної громади міста Богодухів.

 

 

 


Доповідає:
Шахненко Євгеній Дем’янович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

104;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області частини об’єкта «Будівництво комплексу по управлінню комунальними відходами в
м. Богодухів»(перший пусковий комплекс) та передачу її у комунальну власність територіальної громади міста Богодухів»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 198-VІI додається)

 

23.

СЛУХАЛИ:

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та визнання рішення обласної ради від 27 березня 2009 року № 1181-V таким, що втратило чинність.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

В обговоренні питання взяла участь Гасан Л.М., голова постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ», яка внесла пропозицію – виключити із додатку №1 до переліку об’єктів, що передаються із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, об’єкт комунального підприємства охорони здоров’я центральна районна аптека №148, що розташовано за адресою м. Лозова будинок №36;

 

Проект рішення поставлено на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

6.

 

Проект рішення узято за основу.

 

В обговоренні питання також узяв участь Нестеров І.Є., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «Опозиційний блок», який вніс пропозицію – не виключати із додатку №1 до  переліку об’єктів, що передаються із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, об’єкт комунального підприємства охорони здоров’я центральна районна аптека №148.

 

Головуючий поставив на голосування у порядку надходження пропозицію депутата обласної ради Гасан Л.М..

 

Голосували:

«за»

-

73;

 

«проти»

-

18;

 

«утрим.»

-

11;

 

не голосувало

-

7.

 

Пропозицію підтримано.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

78;

 

«проти»

-

8;

 

«утрим.»

-

13;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та визнання рішення обласної ради від 27 березня 2009 року
№ 1181-V таким, що втратило чинність»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 199-VІI додається)

 

24.

СЛУХАЛИ:

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

102;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 200-VІI додається)

 

25.

СЛУХАЛИ:

Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та внесення змін до деяких рішень обласної ради.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання дозволів на списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та внесення змін до деяких рішень обласної ради» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 201-VІI додається)

 

26.

СЛУХАЛИ:

Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

12.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 202-VІI додається)

 

27.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження Порядку списання безнадійної заборгованості з орендної плати та неустойки (пені), нарахованих за договорами оренди майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

 

 


Доповідає:
Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

99;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження Порядку списання безнадійної заборгованості з орендної плати та неустойки (пені), нарахованих за договорами оренди майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 203-VІI додається)

 

28.

СЛУХАЛИ:

Про надання згоди ліквідаційній комісії КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕЗИНФЕКЦІЙНА СТАНЦІЯ «ВИНИЩУВАЧ» на звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

103;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання згоди ліквідаційній комісії КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕЗИНФЕКЦІЙНА СТАНЦІЯ «ВИНИЩУВАЧ» на звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 204-VІI додається)

 

29.

СЛУХАЛИ:

Про надання згоди КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 268» на звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання згоди КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 268» на звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 205-VІI додається)

 

30.

СЛУХАЛИ:

Про надання дозволу на продаж майна, що відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307» та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання дозволу на продаж майна, що відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307» та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 206-VІI додається)

 

31.

СЛУХАЛИ:

Про надання дозволу на продаж майна, що відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я "ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 90", та внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 21 червня 2012 року № 447-VI.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

103;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання дозволу на продаж майна, що відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я "ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 90", та внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 21 червня 2012 року № 447-VI» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 207-VІI додається)

 

32.

СЛУХАЛИ:

Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ №1 (код ЄДРПОУ 02010913) шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ №2 (код ЄДРПОУ 02010899) та його перейменування.

 

 

 

Доповідає: Черняк Михайло Євгенійович заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

 

 

В обговоренні питання взяли участь Бідняк Т.В., депутат обласної ради, керівник депутатської фракції партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»», яка внесла пропозицію – надати слово для виступу представнику батьків учнів коледжу №1.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Бідняк Т.В..

 



Голосували:



«за»



-



73;

 

«проти»

-

9;

 

«утрим.»

-

6;

 

не голосувало

-

21.

 

Пропозицію підтримано.

 

Посохов Т.В., представник батьків учнів коледжу №1.

Голова обласної ради Чернов С.І. надав слово для оприлюднення пояснень щодо доцільності розгляду даного питання на пленарному засіданні сесії директору Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

Галацан О.В., директор Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

85;

 

«проти»

-

6;

 

«утрим.»

-

18;

 

не голосувало

-

немає.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про припинення КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ №1 (код ЄДРПОУ 02010913) шляхом приєднання до КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ХАРКІВСЬКОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ №2 (код ЄДРПОУ 02010899) та його перейменування» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 208-VІI додається)

 

33.

СЛУХАЛИ:

Про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНА АКАДЕМІЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

104;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про оголошення конкурсу на заміщення посади ректора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНА АКАДЕМІЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 209-VІI додається)

 

34.

СЛУХАЛИ:

Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ОБЛАСНОГО НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 210-VІI додається)

 

35.

СЛУХАЛИ:

Про повторне оголошення конкурсу на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "КІНОТЕАТР «БОММЕР»".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про повторне оголошення конкурсу на заміщення посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "КІНОТЕАТР «БОММЕР»"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 211-VІI додається)

 

36.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Верхолою Степаном Васильовичем, директором Харківського комунального видавництва "ОРИГІНАЛ".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

94;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

8;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Верхолою Степаном Васильовичем, директором Харківського комунального видавництва "ОРИГІНАЛ"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 212-VІI додається)

 

37.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Гапановича Андрія Федоровича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

104;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Гапановича Андрія Федоровича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 213-VІI додається)

 

38.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Гапановича Андрія Федоровича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Гапановича Андрія Федоровича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ТЕАТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 214-VІI додається)

 

39.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Жарової Маргарити Володимирівни з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Жарової Маргарити Володимирівни з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 215-VІI додається)

 

40.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Жарової Маргарити Володимирівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Жарової Маргарити Володимирівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 216-VІI додається)

 

41.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Цигульова Володимира Анатолійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

109;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

немає.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Цигульова Володимира Анатолійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 217-VІI додається)

 

42.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Цигульова Володимира Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Цигульова Володимира Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М.Ф. СУМЦОВА" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 218-VІI додається)

 

43.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Трохименка Олександра Петровича  з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Трохименка Олександра Петровича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 219-VІI додається)

 

44.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Трохименка Олександра Петровича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

102;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Трохименка Олександра Петровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 220-VІI додається)

 

45.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Гринішиною Оленою Олексіївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 3.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Гринішиною Оленою Олексіївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ № 3» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 221-VІI додається)

 

 

46.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Мікуліна Геннадія Вікторовича  на посаду завідувача КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я "ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 194".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

В обговоренні питання взяли участь:

 

Шевчук А.І., депутат обласної ради, керівник депутатської фракції «ВО «БАТЬКІВЩИНА»», який вніс пропозицію – надати слово для виступу Первомайському міському голові.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Шевчука А.І..

 

Голосували:

«за»

-

91;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

10.

 

Пропозицію підтримано.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. надав слово у порядку інформації Первомайському міському голові.

Бакшеєв М.М., Первомайський міський голова.

Головуючий прокоментував суть виступу міського голови та запропонував надати слово Мікуліну Геннадію Вікторовичу.

Голова обласної ради Чернов С.І. поставив на голосування пропозицію щодо надання слова Мікуліну Г.В.

 

Голосували:

«за»

-

92;

 

«проти»

-

4;

 

«утрим.»

-

5;

 

не голосувало

-

8.

 

Пропозицію підтримано.

 

Мікулін Г.В., кандидат на посаду завідувача КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я "ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 194".

 

Запитання Мікуліну Г.В. поставили:

М’ягкий Д.В., депутат обласної ради, депутатська фракція «Опозиційний блок»;

відповідь Мікуліна Г.В. на поставлене депутатом запитання;

Булах Д.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

відповідь Мікуліна Г.В. на поставлене депутатом запитання;

Шевчук А.І., депутат обласної ради, керівник депутатської фракції партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»»;

Цимбалов С.О., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ»»;

Намчук В.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «НАШ КРАЙ»;

Цимбалов С.О., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ»»;

Чернов С.І., голова обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ».

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

19;

 

«проти»

-

50;

 

«утрим.»

-

23;

 

не голосувало

-

17.

 

Рішення не прийнято.

 

47.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Ковалевською Оленою Олександрівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я "ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ КЛІНІЧНИЙ САНАТОРІЙ".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Ковалевською Оленою Олександрівною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я "ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ КЛІНІЧНИЙ САНАТОРІЙ"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 222-VІI додається)

 

48.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Назаренком Михайлом Михайловичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ "РІПКИ".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

103;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Назаренком Михайлом Михайловичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ "РІПКИ"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 223-VІI додається)

 

49.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Чистіліною Оленою Юріївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я "ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 2".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

108;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

1.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Чистіліною Оленою Юріївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я "ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 2"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 224-VІI додається)

 

50.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Рудімом Юрієм Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПСИХОНЕВРОЛОГЧНОГО САНАТОРІЮ № 2.

 

 

 


Доповідає:
Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Рудімом Юрієм Віталійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ПСИХОНЕВРОЛОГЧНОГО САНАТОРІЮ № 2» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 225-VІI додається)

 

51.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту зі Скульською Тамарою Андріївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту зі Скульською Тамарою Андріївною, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО БУДИНКУ ДИТИНИ № 3» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 226-VІI додається)

 

52.

СЛУХАЛИ:

Про укладання контракту з Трохименко Аллою Олександрівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ "ГАРМОНІЯ".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про укладання контракту з Трохименко Аллою Олександрівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ "ГАРМОНІЯ"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 227-VІI додається)

 

53.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Журенка Миколи Олексійовича з посади директора комунального підприємства «Освіта» Харківської обласної ради.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

В обговоренні питання взяли участь:

 

Лопатіна І.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ САМОПОМІЧ»»;

Бур’янова М.П., начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, прокоментувала суть запитань, які пролунали у виступі депутата обласної ради Лопатіної І.В. ;

Чернов С.І., голова обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ».

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

18;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Журенка Миколи Олексійовича з посади директора комунального підприємства «Освіта» Харківської обласної ради» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 228-VІI додається)

 

54.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Харківській обласній раді.

 

 

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

В обговоренні питання взяли участь:

 

Булах Д.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»», який вніс пропозицію – змінити кількість підписів, необхідних для адресування електронних петицій Харківській обласній раді, з 10000, вказаних у проекті рішення, на 3000 підписів громадян;

М’ягкий Д.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «Опозиційний блок», який вніс пропозицію – змінити кількість підписів, необхідних для подання електронних петицій до Харківської обласної ради, з 10000, вказаних у проекті рішення, на 5000 підписів громадян;

Коростельов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «Опозиційний блок», змінити кількість підписів, необхідних для подання електронних петицій до Харківської обласної ради з 10000, вказаних у проекті рішення,  на 5000 підписів громадян;

Чернов С.І. голова обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ», підтримав пропозиції депутатів обласної ради М’ягкого Д.В. та Коростельова В.В.;

Цимбалов С.О., депутат обласної ради, депутатська фракція «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ»»;

Кисіль В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

Осьмуха Н.Г., начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради, прокоментувала суть пропозицій, які пролунали у виступах депутатів;

Кисіль В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

Чернов С.І., голова обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ».

 

Проект рішення поставлено на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

109;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

немає.

 

Проект рішення узято за основу.

 

Голова обласної ради Чернов С.І., поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Булаха Д.А.

 

Голосували:

«за»

-

43;

 

«проти»

-

36;

 

«утрим.»

-

7;

 

не голосувало

-

23.

 

Пропозицію відхилено.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради М’ягкого Д.В.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

«проти»

-

4;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

5.

 

Пропозицію підтримано.

 

У продовженні обговорення з даного питання взяв участь Тітов М.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ».

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Харківській обласній раді» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 229-VІI додається)

 

55.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь Харківській обласній організації УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Нововодолазького району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь Харківській обласній організації  УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Нововодолазького району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 230-VІI додається)

 

56.

СЛУХАЛИ:

Про погодження "Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії» по ДП «ГУТЯНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»".

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович -  начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

104;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження "Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії» по ДП «ГУТЯНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 231-VІI додається)

 

57.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження проекту «Проект меж зони санітарної охорони на водозаборі ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
«УСАДЬБА-М» в с. Сіряки Дергачівського району Харківської області» (родовище «Озерянське»).

 

 

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

11;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження проекту «Проект меж зони санітарної охорони на водозаборі ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УСАДЬБА-М» в с. Сіряки Дергачівського району Харківської області» (родовище «Озерянське»)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 232-VІI додається)

 

58.

СЛУХАЛИ:

Про погодження розширення меж площі ділянки надр Волохівського родовища, раніше наданої у користування ПАТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».

 

 

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна  начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

15;

 

не голосувало

-

12.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження розширення меж площі ділянки надр Волохівського родовища, раніше наданої у користування ПАТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 233-VІI додається)

 

59.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

 

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

99;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 234-VІI додається)

 

60.

СЛУХАЛИ:

Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.

 

 

 

Доповідає: Осьмуха Наталія Григорівна начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

98;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

5;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 235-VІI додається)

 

61.

СЛУХАЛИ:

Про звіт тимчасової контрольної комісії обласної ради з розгляду звернень Липковатівського аграрного коледжу та ДП "Іскра" щодо порушення права користування земельними ділянками.

 

 

 

Доповідає: Кононенко Альберт Васильович – депутат обласної ради, голова тимчасової контрольної комісії.

 

Запитання доповідачу поставили:

Стронов А.О., голова постійної комісії з питань промисловості, житлово- комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва, керівник депутатської фракції партії «НАШ КРАЙ»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Супрун О.М., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «НАШ КРАЙ»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Купрєєв М.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Коростельов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «Опозиційний блок»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Мураєєва В.О., голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму, депутатська фракція партії «Опозиційний блок»;

відповідь доповідача на поставлене питання;

Стронов А.О., голова постійної комісії з питань промисловості, житлово- комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва, керівник депутатської фракції партії  «НАШ КРАЙ»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Супрун О.М., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «НАШ КРАЙ»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Лаврова Л.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»» (репліка);

Цимбалов С.О., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ»»;

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Литвинов О.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ» (репліка).

 

В обговоренні питання взяли участь:

 

Таркан М.П., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»»;

Намчук В.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «НАШ КРАЙ»;

Конашевич А.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

Тітов М.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ».

Головуючий надав слово для відповідей на запитання, які пролунали у виступах депутатів, голові тимчасової контрольної комісії.

Кононенко А. В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ», голова тимчасової контрольної комісії, відповів на поставлені запитання.

 

У продовженні обговорення проекту рішення взяли участь:

Мураєєва В.О., голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму, депутатська фракція партії «Опозиційний блок»;

Стронов А.О., голова постійної комісії з питань промисловості, житлово- комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва, керівник депутатської фракції партії «НАШ КРАЙ»;

М’ягкий Д.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «Опозиційний блок»;

Шевчук А.І., депутат обласної ради, керівник депутатської фракції партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»»;

Коростельов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «Опозиційний блок».

 

Проект рішення поставлено на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

83;

 

«проти»

-

5;

 

«утрим.»

-

5;

 

не голосувало

-

16.

 

 

Проект рішення узято за основу.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. прокоментував суть пропозицій, які пролунали у процесі обговорення депутатами проекту рішення, і на прохання депутата обласної ради Мураєвої В.О. надав їй слово.

Мураєєва В.О., голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму, депутатська фракція партії «Опозиційний блок», внесла пропозицію – звернутися до обласної прокуратури Харківської області зі зверненням щодо надання правової оцінки дій службових осіб Головного управління Держгеокадастру у Харківській області.

Чернов С.І., голова обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ», висловив свою думку стосовно пропозиції депутата Мураєєвої В.О та звернувся до прокурора Харківської області із проханням надати фахову оцінку сутті питання, що розглядається;

Данильченко Ю.Б.,  прокурор Харківської області;

Шевчук А.І., депутат обласної ради, керівник депутатської фракції партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»», вніс пропозицію – виключити з пункту 1 проекту рішення слово “підтримати”;

Чернов С.І., голова обласної ради, оголосив скореговану пропозицію депутата Мураєвої В.О., з урахуванням інформації, наданої прокурором області, наступного змісту: “Направити до прокуратури області матеріали тимчасової контрольної комісії” і поставив її на голосування.

 

Голосували:

«за»

-

88;

 

«проти»

-

8;

 

«утрим.»

-

5;

 

не голосувало

-

8.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Шевчука А.І.

 

Голосували:

«за»

-

53;

 

«проти»

-

20;

 

«утрим.»

-

15;

 

не голосувало

-

21.

 

Пропозицію відхилено.

 

У продовженні обговорення проекту рішення взяли участь:

Цимбалов С.О., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ»», який вніс пропозицію – виключити з проекту рішення п.2.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Цимбалова С.О.

 


Голосували:


«за»


-


30;

 

«проти»

-

38;

 

«утрим.»

-

9;

 

не голосувало

-

32.

 

Пропозицію відхилено.

 

Котуков О.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»», вніс редакційну правку до п.4 проекту рішення.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

12;

 

«утрим.»

-

6;

 

не голосувало

-

11.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звіт тимчасової контрольної комісії обласної ради з розгляду звернень Липковатівського аграрного коледжу та ДП "Іскра" щодо порушення права користування земельними ділянками» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 236-VІI додається)

 

62.

СЛУХАЛИ:

Про звіт тимчасової контрольної комісії обласної ради з перевірки діяльності КЗОЗ «Харківський обласний клінічний онкологічний центр».

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради, голова тимчасової контрольної комісії.

 

В обговоренні питання взяли участь:

 

Лаврова Л.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»»;

Булах Д.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

Світлична Ю.О., голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва, керівник депутатської фракції партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ»»;

Кононенко А. В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ»;

Тітов М.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ», який вніс пропозиції, а саме: внести зміни до п.2 редакційного змісту - фразу “тимчасовій комісії” замінити на фразу “обласній раді направити,” також виділити у окремий пункт “вважати роботу тимчасової контрольної комісії завершеною”;

Шевчук А.І., депутат обласної ради, керівник депутатської фракції партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»»;

Лаврова Л.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВО «БАТЬКІВЩИНА»».

 

Проект рішення поставлено на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

Проект рішення узято за основу.

 

Головуючий поставив на голосування пропозиції депутата обласної ради Тітова М.І.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

3;

 

не голосувало

-

2.

 

Пропозиції підтримано.

 

Тітов М.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ», вніс додаткову пропозицію – покласти контроль за виконанням рішення на постійні комісії, а саме: постійну комісію з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.), постійну комісію з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю (Русецький А.А.) та постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.);

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Тітова М.І..

 

Голосували:

«за»

-

104;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

1.

 

Пропозицію підтримано.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звіт тимчасової контрольної комісії обласної ради з перевірки діяльності КЗОЗ ″Харківський обласний клінічний онкологічний центр″» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 237-VІI додається)

 

63.

СЛУХАЛИ:

Про звільнення Вінника Юрія Олексійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «Харківський обласний клінічний онкологічний центр».

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайович – перший заступник голови обласної ради, голова тимчасової контрольної комісії.

 

 

Запитання доповідачу поставив Коростельов В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція «Опозиційний блок».

Відповідь доповідача на поставлене запитання.

 

В обговоренні питання взяли участь:

 

Святаш В.М., голова постійної комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО, який вніс пропозицію – виключити з констатуючої частини повністю речення “З урахуванням результатів роботи тимчасової комісії обласної ради з перевірки діяльності КЗОЗ” «Харківський обласний клінічний онкологічний центр»;

Тітов М.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ», вніс пропозицію – для дострокового розриву контракту потрібно в проекті рішення вказати конкретні пункти порушення контракту;

Булах Д.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

Мілютіна В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»»;

Святаш В.М., голова постійної комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО;

Вахно М.І., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ВІДРОДЖЕННЯ»;

Коваленко В М., перший заступник голови обласної ради, голова тимчасової контрольної комісії.

 

Проект рішення поставлено на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

80;

 

«проти»

-

8;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

17.

 

Проект рішення узято за основу.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Тітова М.І..

 

Голосували:

«за»

-

76;

 

«проти»

-

6;

 

«утрим.»

-

14;

 

не голосувало

-

11.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата обласної ради Святаша В.М..

 

Голосували:

«за»

-

36;

 

«проти»

-

33;

 

«утрим.»

-

9;

 

не голосувало

-

28.

 

Пропозицію відхилено.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

75;

 

«проти»

-

10;

 

«утрим.»

-

9;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звільнення Вінника Юрія Олексійовича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «Харківський обласний клінічний онкологічний центр»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 238-VІI додається)

 

Голова обласної ради Чернов С.І. надав слово для репліки депутату обласної ради Мілютіній В.В.

Мілютіна В.В., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»».

 

64.

СЛУХАЛИ:

Про клопотання щодо присудження щорічної Премії Верховної Ради України.

 

 

 

Доповідає: Сінельник Олександр Петрович – начальник відділу кадрової роботи та нагород виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

99;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про клопотання щодо присудження щорічної Премії Верховної Ради України» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 239-VІI додається)

 

65.

СЛУХАЛИ:

Про депутатські запити.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

65.1.

СЛУХАЛИ:

Про депутатський запит депутата обласної ради Святаша В.М. до прокурора Харківської області Данильченка Ю.Б.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

4.

Рішення прийнято.

 

(Рішення № 240-VIІ додається)

 

66. СЛУХАЛИ: Різне.

 

Головуючий на прохання представників територіальних громад, громадських організацій та жителів Харківської області висловив депутатам обласної ради подяку за небайдуже ставлення до проблем людей, надання всебічної підтримки і благодійної матеріальної допомоги:

ВасенінуАнатолію Семеновичу;

Горбачовському Володимиру Володимировичу;

Гусарову Олександру Сергійовичу;

Кириченку Миколі Олександровичу;

Ключці Миколі Олександровичу;

Коваленко Віктору Миколайовичу;

Львовій Ользі Володимирівні;

                                              Немикіній Людмилі Петрівні;

                                        Пієву Сергію Миколайовичу;

                                      Пітьку Валерію Анатолійовичу;

                                                  Райніну Ігорю Львовичу;

                           Романському Володимиру Анатолійовичу.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. оголосив текст записки Гончарової Н.В., президента інституту соціально-політичних ініціатив, та поставив на голосування пропозицію щодо надання їй слова.

 

Голосували:

«за»

-

94;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

3.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий надав слово для інформації громадянці Гончаровій Н.В.

Гончарова Н.В., президент інституту соціально-політичних ініціатив.

Головуючий надав слово для виступу депутату обласної ради Булаху Д.А.

Булах Д.А., депутат обласної ради, депутатська фракція партії «ОБ’ЄДНАННЯ «САМОПОМІЧ»».

 

Голова обласної ради Чернов С.І. подякував депутатам за плідну роботу та оголосив пленарне засідання V сесії VII скликання закритим.

                                                                                                                  

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Скрипніков В.І., 700-31-80