Перелік змін,

що пропонується винести на розгляд позачергової сесії обласної ради

 

 

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.06.2016 № 395 обласному бюджету Харківської області виділено субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 16 598,6 тис.грн. На відповідну суму збільшуються доходи та видатки обласного бюджету (додаток 1). 

 Крім того, за рахунок вільного залишку коштів обласного бюджету виділяються кошти Департаменту капітального будівництва на співфінансування до коштів субвенції в сумі 52,497 тис.грн., в тому числі на об’єкти:

- технічне переоснащення котельні із заміною котлів та допоміжного обладнання по вул. 8 Березня, с. Піщанка Красноградського району» 30,006 тис.грн.;

-  технічне переоснащення системи теплопостачання Червонознаменівського навчально-виховного комплексу з встановленням блочно-транспортабельної котельні КУМ250 по вул. Жовтневій, 32, с. Червоне Знамено Первомайського району» – 22,491 тис.грн.

 

2. За рахунок субвенції з міського бюджету м.Ізюм по Департаменту капітального будівництва збільшуються видатки на суму 800,0 тис.грн. для проведення співфінансування з обласного бюджету по об’єкту соціально-економічного значення, які у 2016 році фінансуватиметься за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а саме:

«Реконструкція водоводу від водопровідної насосної станції 2-го підйому Букінського водозабору до контр резервуарів, розташованих на вул. Аеродромній в  м. Ізюм».

 

3.  Департаменту у справах молоді та спорту за рахунок вільного залишку коштів обласного бюджету виділяються кошти в сумі 150,0 тис.грн. на покриття акробатичної доріжки ДЮСШ ВО «Комунар».

 

4.  Департаменту культури і туризму за рахунок вільного залишку коштів обласного бюджету виділяються кошти в сумі 199,760 тис.грн. на придбання сценічних костюмів для КП «Харківська обласна філармонія».

 

5. По Департаменту капітального будівництва вносяться зміни до назв окремих об’єктів, фінансування яких передбачено за рахунок коштів бюджету розвитку, а саме:

назва об’єкта «Капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій у хірургічному відділенні КЗОЗ "Нововодолазька центральна районна лікарня" по вул. Пушкіна, 16 в смт Нова Водолага Харківської області» замінюється на «Капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій у КЗОЗ «Нововодолазька центральна районна лікарня» по вул. Пушкіна,16 в смт Нова Водолага Харківської області»;

назва об’єкта «Капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій у Нововодолазькій гімназії Нововодолазької районної ради Харківської област,і за адресою: смт Нова Водолага, вул. Воскресенська, 7» замінюється на «Капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій у Нововодолазькій гімназії Нововодолазької районної ради Харківської області по вул. Воскресенській, 7 в смт Нова Водолага»;

- назва об’єкта «Технічне переоснащення системи теплопостачання навчально-виховного комплексу зі встановленням блочно-транспортабельної котельні КУМ250 по вул. Центральній, 32 в с. Червоне Первомайського району Харківської області (коригування)» замінюється на «Технічне переоснащення системи теплопостачання навчально-виховного комплексу по вул.. Центральній, 32 в с. Червоне Первомайського району Харківської області»;

- назва об’єкта «Розробка проектно-кошторисної документації на будівництво комунального закладу охорони здоров’я "Харківська обласна лікарня відновного лікування" по вул. Садовій, 12 в м. Дергачі Харківської області» замінюється на «Розробка проектно-кошторисної документації «Нове будівництво обласної лікарні відновного лікування по вул.. Садовій, 12 в м. Дергачі Харківської області (шляхом завершення будівництва поліклініки зі зміною її функціонального призначення)»;

- назва об’єкта «Реконструкція  очисних споруд каналізації Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області» замінюється на «Реконструкція  очисних споруд каналізації Малоданилівської селищної ради Дергачівського району Харківської області (коригування)».

 

 

 

Директор Департаменту

фінансів Харківської ОДА                                                          С.І. Овсянніков