ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Зайцевим Олександром Михайловичем, начальником

КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я 

«ХАРКІВСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ СТАТИСТИКИ»

 

До обласної ради надійшла заява від Зайцева Олександра Михайловича, начальника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  «ХАРКІВСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ СТАТИСТИКИ», стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, м-н  Свободи, 5, Держпром, 6 під, 5 пов.

Заклад створений з метою реалізації державної політики з питань медичної статистики, інформаційно-аналітичного забезпечення, економічного аналізу, впровадження інноваційних технологій в систему охорони здоров’я.

Зайцев Олександр Михайлович, 1956 року народження. Освіта вища. У 1979 році закінчив Казанський медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

Зайцев Олександр Михайлович призначений на посаду начальника закладу розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 20 листопада 2006 року № 519-к «Про призначення О. Зайцева».

23 вересня 2015 року Зайцев О.М. підтвердив вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».

У 1987 році  Зайцеву О.М. присуджена вчена ступень кандидата медичних наук.

У 2001 році Зайцеву О.М. присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

У 2004 році присвоєно вчене звання доцента кафедри анестезіології та інтенсивної терапії.

03 червня 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  «ХАРКІВСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ СТАТИСТИКИ» за адресою: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 6 під, 5 пов., та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі закладу в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота у Закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Начальником виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  «ХАРКІВСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ СТАТИСТИКИ».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради  “Про укладання контракту з Зайцевим Олександром Михайловичем, начальником КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  «ХАРКІВСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ СТАТИСТИКИ»”.

 

 

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова