ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Гайдай Любов’ю Михайлівною, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я  ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ № 1

 

До обласної ради надійшла заява від Гайдай Любові Михайлівни, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ № 1, стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: Харківська область, Харківський район, смт Високий, вул. Спортивна, 56.

Діяльність закладу спрямована на забезпеченні спеціалізованої кваліфікованої лікувально-профілактичної допомоги дітям, що хворіють на туберкульоз, та дітям дошкільного віку з року до 7-ми років включно з груп  ризику по туберкульозу.

Гайдай Любов Михайлівна, 1968 року народження. Освіта вища. У 1997 році закінчила Кримський медичний інститут ім. С.І. Георгієвського за спеціальністю «Педіатрія» та здобула кваліфікацію лікаря-педіатра.

Гайдай Любов Михайлівна призначена  на посаду головного лікаря закладу розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 02 березня 2009 року № 55-к «Про призначення Л. Гайдай».

Гайдай Л.М. має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Дитяча фтизіатрія» та кваліфікаційну категорію лікаря-спеціаліста зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».

22 червня 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ № 1 та розташовано за адресою: Харківська область, Харківський район, смт Високий, вул. Спортивна, 56, та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі закладу підтримується в належному стані та в цілому використовується за призначенням. Будівлі потребують проведення ремонтів.

Кадрова робота у закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головним лікарем виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ № 1.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту з Гайдай Любов’ю Михайлівною, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО ДИТЯЧОГО  ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ № 1”.

 

 

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова