ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Тарасенком Геннадієм Григоровичем, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ САНАТОРІЙ»

 

До обласної ради надійшла заява від Тарасенка Геннадія Григоровича, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ САНАТОРІЙ», стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, просп. Гагаріна, 266.

Діяльність закладу спрямована на забезпеченні кваліфікованою медичною допомогою,  медичними та медико-соціальними послугами дитячого населення міста Харкова та Харківської області за путівками лікувальних закладів.

Тарасенко Геннадій Григорович, 1959 року народження. Освіта вища. У               1987 році закінчив Дніпропетровський ордена Трудового Червоного Прапора медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

У 2004 році закінчив Харківський філіал Української Академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Тарасенко Геннадій Григорович працює на посаді головного лікаря закладу на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 07 липня 2011 року № 251-к «Про призначення Г. Тарасенка».

Тарасенко Г.Г. має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».

20 липня 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ САНАТОРІЙ», розташованого за адресою: м. Харків, просп. Гагаріна, 266, та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі закладу в наявності та використовується за призначенням.  

Кадрова робота у закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головним лікарем виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ САНАТОРІЙ».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту з Тарасенком Геннадієм Григоровичем, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ САНАТОРІЙ»”.

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова