Пояснювальна записка

до проекту рішення обласної ради

«Про скасування рішення обласної ради від 27 серпня 2015 року

  1322-VI «Про надання в користування мисливських угідь Балаклійській районній організації  українського товариства мисливців і рибалок на території Балаклійського району»»

 

Рішенням  Господарського суду міста Києва від 09 березня 2016 року було визнано незаконним рішення Харківської обласної ради від 27 серпня 2015 року № 1322-VI «Про надання в користування мисливських угідь Балаклійській районній організації українського товариства мисливців і рибалок на території Балаклійського району». 

Постановою Київського апеляційного господарського суду  апеляційну скаргу залишено без задоволення, а рішення суду першої інстанції без змін.

На виконання рішення Господарського суду міста Києва підготовлено проект рішення, яким передбачено скасування рішення обласної ради від 27 серпня 2015 року № 1322-VI «Про надання в користування мисливських угідь Балаклійській  районній організації українського товариства мисливців  і рибалок на території Балаклійського району». 

Проект підготовлено  відповідно до статті 124 Конституції України та статей 43 і 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 

 

 

Начальник управління правового

забезпечення, природокористування

та земельних відносин виконавчого

апарату обласної ради                                                                        Н. Осьмуха