ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про призначення Настасієнко Тетяни Миколаївни  на посаду  директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”»

 

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”, розташований за адресою: м. Харків, вул. Полтавський Шлях, 6.

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру» (у редакції Закону № 955-VIII від 28.01.2016) керівники державних та комунальних закладів культури призначаються на посаду шляхом укладення з ними контракту строком на п’ять років за результатами конкурсу.

На виконання рішення Харківської обласної ради від 23 червня 2016 року № 211-VII «Про повторне оголошення конкурсу на заміщення посади директора  КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”» 25 червня 2016 року в газеті «Слобідський край» повторно опубліковано оголошення про прийняття документів від кандидатів на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”, а також дане оголошення було розміщено на офіціальному веб-сайті Харківської обласної ради. В оголошенні були опубліковані умови конкурсу та перелік документів, які необхідно подати для участі  в конкурсі.

Перше засідання конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” відбулося 03 серпня 2016 року, на якому розглянуті подані кандидатами документи на відповідність  кваліфікаційним вимогам згідно із пунктом 4.1.  Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ.

Друге засідання конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” відбулося 09 серпня 2016 року, на якому проводилася співбесіда з кандидатами, під час якої заслуховувалися публічні презентації проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

За результатами двох турів конкурсного відбору рішенням конкурсної комісії з обрання директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” переможцем визначено Настасієнко Тетяна Миколаївна.

Настасієнко Тетяна Миколаївна, 1971 року народження. Освіта вища. У 2003 році закінчила Харківську державну академію культури за спеціальністю «Культурологія» та здобула кваліфікацію культуролога, викладача історії та теорії культури.

У 2014 році Настасієнко Т.М. закінчила Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця за спеціальністю «Державна служба» та здобула кваліфікацію магістра державної служби. Загальний стаж роботи  – 15 років.

Враховуючи зазначене, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, на підставі рішення конкурсної комісії з обрання директора ОБЛАСНОГО НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ» підготовлено проект рішення обласної ради «Про призначення Настасієнко Тетяни Миколаївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»”».

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                       М.П. Бур’янова