ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

______ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

_____

Від "___"____________ 2016 року

 

Про надання дозволу на продаж

майна, що відображається на балансі

комунального підприємства охорони

здоров’я «Аптека № 39»

 

Відповідно до пункту 19 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», враховуючи рішення обласної ради від 30 серпня 2012 року № 498-VI «Про припинення комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» (код ЄДРПОУ 22678607), розташованого за адресою: м. Харків, вул. Володарського, 82, - шляхом ліквідації» (зі змінами), від 29 жовтня 2015 року № 1358-VIІ «Про надання згоди ліквідаційній комісії комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» на звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство», постанову господарського суду Харківської області від 07.06.2016 по справі № 922/1488/16 та звернення ліквідатора підприємства Бєккєль Ю.П. від 29.08.2016, обласна рада

 

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А :

 

1.        Надати дозвіл на продаж в порядку,  визначеному статтею 44 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», майна, що відображається на балансі комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» (код ЄДРПОУ 22678607), а саме:

нерухомого майна:

-       нежитлової будівлі, Літ. «А-1», загальною площею 218,6 кв.м, з огорожею (розташовані за адресою: м. Харків, вул. Семінарська (колишня Володарського), 82);

рухомого майна:

-       основних засобів у кількості 43 одиниць згідно з додатком.

 

2.        Ліквідатору комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» – Бєккєль Юлії Петрівні – забезпечити виконання заходів щодо продажу зазначених об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

3.        Кошти, отримані від продажу майна, зазначеного в п.1. цього рішення, направити на задоволення вимог кредиторів у порядку, встановленому статтею 45 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

 

4.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан  Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               C. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 715-72-61