ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про звільнення Бикова Олега Володимировича з  посади  директора комунального підприємства «Флора-сервіс»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Бикова Олега Володимировича, директора комунального підприємства «Флора-сервіс», стосовно звільнення його із займаної посади у зв’язку із закінченням строку дії контракту № 189 від 14.09.2015, укладеного з Харківською обласною радою (пункт 2 частини першої статті 36 КЗпП України).

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Роганська, 184.

Биков Олег Володимирович призначений на посаду директора комунального підприємства «Флора-сервіс» рішенням обласної ради від 27 серпня 2015 року № 1286-VІ  “Про призначення Бикова Олега Володимировича на посаду директора комунального  підприємства «Флора-сервіс»” строком на 1 рік.

Із Биковим О.В Харківською обласною радою укладено контракт № 189 від 14 вересня 2016 року. Строк  дії контракту - до 15 вересня 2016 року.

Питання звільнення Бикова О.В. розглянуто на засіданнях постійних комісій обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (30.08.2016); з питань спільної власності територіальних громад області (31.08.2016).

Враховуючи висновки постійних комісій обласної ради, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України,  Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Бикова Олега Володимировича з посади директора комунального підприємства «Флора-сервіс»”.

 

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                             М.П. Бур’янова