ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VІI  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 08 вересня 2016 року                                                                                 245-VІI

 

Про затвердження Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016 – 2020 роки

 

Відповідно до пункту 4 частини другої статті 3, пункту 2 частини першої статті 9, пункту 2  частини першої статті 10 Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого та середнього підприємництва в Україні», статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Програму сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016 2020 роки (додається).

 

2. Обласній державній адміністрації щороку під час формування обласного бюджету передбачати кошти на здійснення заходів цієї Програми  виходячи з можливостей бюджету.

 

3. Рекомендувати районним державним адміністраціям та міським радам міст обласного значення затвердити відповідні програми та щороку передбачати кошти на їх фінансування.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва (Світлична Ю.О.) та з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов