ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VII  сесія  VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Від 08 вересня 2016 року                                                                             293-VII

 

 

Про перейменування Кіровської сільської ради Близнюківського району Харківської області

 

 

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", частини 7 статті 5 Закону України «Про географічні назви», згідно із пунктом 13 Положення про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою Української РСР, затвердженого Указом Президії Верховної Ради Української РСР від 12 березня 1981 року № 1654-Х, беручи до уваги Постанову Верховної Ради України «Про перейменування окремих населених пунктів та районів» від 12 травня 2016 року № 1353-VIІІ, відповідно до якої село Кірове Близнюківського району Харківської області, від якого походить назва Кіровської сільської ради, перейменовано на село Квітневе Близнюківського району Харківської області, розглянувши рішення Близнюківської районної ради від 14 червня 2016 року № 200-VIІ,  обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Перейменувати Кіровську сільську раду Близнюківського району Харківської області на Квітневу сільську раду Близнюківського району Харківської області.

2. Направити дане рішення до Верховної Ради України для опублікування повідомлення про внесення відповідних змін до адміністративно-територіального устрою Харківської області у виданні «Відомості Верховної Ради України».

 

 

3. Доручити Близнюківській районній раді, після опублікування повідомлення про відповідні зміни в адміністративно-територіальному устрої області, забезпечити виконання даного рішення згідно з чинним законодавством України.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов