ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

 VІІІ сесія  VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

 

Від ___ ____________ 2016 року                                                             № __-VІІ

 

Про внесення змін до Проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області, схваленого  рішенням обласної ради

від 23 червня 2016 року № 180-VІІ

 

Відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи лист Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 25.10.2016 № 02-30/1233, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

 

       1. Внести зміни до Проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області, схваленого  рішенням обласної ради від 23 червня 2016 року № 180-VІІ «Про схвалення проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області», замінивши у позиції 1.2. «Чугуївський район» слова «Чкалівської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області» на слова «Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області».

 

        2. Харківській обласній державній адміністрації направити дане рішення до Кабінету Міністрів України для затвердження.

 

        3. Оприлюднити це рішення обласної ради на офіційних веб-сайтах Харківської обласної ради та Харківської обласної державної адміністрації.

 

        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.).

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов

Розробник: виконавчий апарат Харківської обласної ради, 700-53-28