Пояснювальна записка

до проекту рішення обласної ради

 

«Про внесення змін до Проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області, схваленого  рішенням обласної ради від 23 червня 2016 року № 180-VІІ»

          Рішенням Харківської обласної ради від 23.06.2016 № 180-VІІ «Про схвалення проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області» відповідно до наданого Харківською обласною державною адміністрацією проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області були схвалені зміни до Перспективного плану.

         У схваленому рішенням обласної ради проекті змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області у позиції 1.2. «Чугуївський район» в тексті вжито слова «Чкалівської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області».

          Зважаючи на зазначене, Чкаловська селищна рада (об’єднаної територіальної громади) Чугуївського району звернулася до обласної ради з проханням виправити неточність шляхом внесення змін до тексту проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області, замінивши у позиції 1.2. «Чугуївський район» слова «Чкалівської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області» на слова «Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області».

         У зв’язку з цим розроблено проект рішення обласної ради «Про внесення змін до Проекту змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області, схваленого рішенням обласної ради від 23 червня 2016 року № 180-VІІ».

.

 

Голова постійної комісії з питань

розвитку місцевого самоврядування

та адміністративно-територіального устрою                        Е. Юрченко