ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VІІІ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Проект

 

Від «___» _____________   2016 року                                                         ___-VІІ

 

Про затвердження Програми сприяння ефективності використання та збереження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області на 2017 – 2021 роки

 

З метою раціоналізації й підвищення ефективності використання та збереження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, відповідно до статей 140, 142, 143 Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Європейської хартії місцевого самоврядування обласна рада 

 

в и р і ш и л а :

 

1.             Затвердити Програму сприяння ефективності використання та збереження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області на 2017 – 2021 роки (додається, далі – Програма).

 

2.             Харківській обласній державній адміністрації щороку, під час формування обласного бюджету, починаючи з 2017 року, передбачати кошти на реалізацію Програми виходячи з можливостей бюджету.

 

3.              Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л. М.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                             С. Чернов

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату  обласної ради, 700-53-30