ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                 Проект

Від _________ 2016 року                                                               ___-VIІ

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної  власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

 

 

            Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1, 2.

2.       Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатку до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та нормативно-правовими актами обласної ради.

3.      Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 23 червня 2016 року № 200-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 6 п. 3 додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “Харківська обласна рада” замінити словами КП ХОР «ОБЛАСНИЙ ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР»”.

4.        Спрямувати у 2017 році 100 % плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА КІНОТЕАТР «БОММЕР», на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

5.      Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 141-VII, а саме: вилучити з переліку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» об’єкт, зазначений у пункті 1.

6.      Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л. М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 700-07-44