ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про звільнення Борисова

Вячеслава Володимировича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ

РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Борисова Вячеслава Володимировича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ».

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 7 під., 3 пов.

Фактична адреса: м. Харків, вул. Куликівська, 2, 2 пов.

Борисов В.В. призначений на посаду директора підприємства рішенням обласної ради від 27 серпня 2015 року № 1287-VI “Про призначення Борисова Вячеслава Володимировича  на  посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ»” строком на 1 рік.  З Борисовим В.В.  Харківською обласною радою укладено контракт № 193 від 22.09.2015. Строк дії контракту - до 09 грудня 2016 року.

Питання подовження трудових відносин з Борисовим О.В., директором КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ»”, розглянуто на засіданнях постійних комісій обласної ради: з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування; з питань спільної власності територіальних громад області.

За результатами розгляду порушеного питання постійні комісії обласної ради вирішили не підтримувати подовження трудових відносини з Борисовим В.В. 

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 частини першої статті 36   Кодексу законів про працю України,  Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року  № 138-VІІ, враховуючи висновки постійних комісій обласної ради підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Борисова Вячеслава Володимировича з посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ»”.

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                          М.П. Бур’янова