ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

____  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2016 року                                                                      № ___-VІI

 

Про визначення головним розпорядником

коштів обласної програми індивідуального

житлового будівництва на селі

«Власний дім» на 2016 2017 роки Департамент

містобудування та архітектури Харківської

обласної державної адміністрації

 

 

 

Заслухавши інформацію Харківської обласної державної адміністрації про причини передачі обласної програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016 – 2017 роки, на підставі статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

В И Р І Ш И Л А:

 

            1. Визначити головним розпорядником коштів обласної програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016 – 2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 102-VІІ – Департамент містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

            2. Директору Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації вжити необхідних організаційно-правових заходів, пов’язаних із передачею повноважень виконавця Програми, згідно із чинним законодавством України.

 

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування, з питань бюджету.

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації, 705-21-65