ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VIІI сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 08 грудня 2016 року                                                                                  349-VII

 

Про прийняття у спільну власність

територіальних громад сіл, селищ,

міст області закінченого будівництвом

об’єкта «Технічне переоснащення системи

теплопостачання Вовчанського геріатричного

пансіонату з установкою блочної котельні на

твердому паливі по вул. Миру, 34 б смт Вільча

Вовчанського району Харківської області»

 

Відповідно до рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 116-VII «Про внесення змін до рішення обласної ради від 17 грудня 2015 року № 16-VІI «Про обласний бюджет на 2015 рік» та додатків до нього (зі змінами)», Угоди від 22 березня 2016 року № 1-2016 про співробітництво між публічним акціонерним товариством «Укргазвидобування» і Харківською обласною державною адміністрацією у розвитку нафтогазового комплексу Харківської області, декларації про готовність до експлуатації об’єкта «Технічне переоснащення системи теплопостачання Вовчанського геріатричного пансіонату з установкою блочної котельні на твердому паливі по вул. Миру, 34 б смт Вільча Вовчанського району Харківської області», зареєстрованої Департаментом ДАБІ у Харківській області від 26 жовтня 2016 року № ХК 143163001137, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області закінчений будівництвом об’єкт «Технічне переоснащення системи теплопостачання Вовчанського геріатричного пансіонату з установкою блочної котельні на твердому паливі по вул. Миру, 34 б смт Вільча Вовчанського району Харківської області» загальною вартістю 1 492 221, 87 грн, розташований за адресою:  вул. Миру, 34 б, смт Вільча, Вовчанський район, Харківська область.

 

2. Доручити голові обласної ради забезпечити здійснення заходів на виконання пункту 1 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.), з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.), з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (Стронов А.О.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов