ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з  Саєнком Володимиром Григоровичем, головним лікарем  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я  ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ЗАНКИ»

 

До обласної ради надійшла заява від Саєнка Володимира Григоровича, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ЗАНКИ», стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: Харківська область, Зміївський район, с. Курортне.

Діяльність Закладу спрямована на надання висококваліфікованої туберкульозної, лікувально-профілактичної та консультативної медичної допомоги населенню Харківської області.

Саєнко Володимир Григорович, 1950 року народження. Освіта вища. У 1973 році закінчив Харківський медичний інститут отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Санітарія» та здобувши кваліфікацію лікаря.

09.06.1998 на Саєнко Володимира Григоровича покладено виконання обов’язків головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ЗАНКИ» (у минулому Республіканська лікарня відновного лікування) відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 09 червня 1998 року № 147-о «Про покладання обов’язків головного лікаря Республіканської лікарні відновного лікування».

Саєнко Володимир Григорович працює на посаді головного лікаря Закладу на підставі наказу Міністерства охорони здоров’я України від 27 грудня 1999 року № 428-о “Про звільнення та призначення головного лікаря Української лікарні відновного лікування”.

01 березня 2012 року Саєнко В.Г. підтвердив вищу зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я».

01 листопада 2016 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ЗАНКИ», розташованого за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Курортне, та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі закладу в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота у Закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Головним лікарем виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ЗАНКИ».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту з Саєнком Володимиром Григоровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗНОГО САНАТОРІЮ «ЗАНКИ»”.

 

 

 

 

Начальник відділу по роботі

з керівниками суб’єктів спільної

 власності та майнових відносин

управління з питань комунальної

власності виконавчого апарату 

обласної ради                                                                                             І. Потопальська