Пояснювальна записка до проекту рішення обласної ради

«Про внесення змін до Положення про обласний  конкурс «Кращий працівник місцевого самоврядування», затвердженого рішенням обласної

ради від 01 березня 2012 року № 384-VI (із змінами)»

Рішенням обласної ради від 01 березня 2012 року № 384-VI було засновано обласний  конкурс «Кращий працівник місцевого самоврядування» та затверджено Положення про цей конкурс.

Практика проведення обласного конкурсу засвідчила  необхідність удосконалення механізму проведення конкурсу. У рамках проведення конкурсу пропонується також визначати кращих представників місцевого самоврядування області у поточному році за спеціалізацією. На необхідності внесення змін до Положення про обласний конкурс «Кращий працівник місцевого самоврядування» наголошували і представники органів місцевого самоврядування області, пропозиції яких  було враховано при підготовці даного проекту рішення обласної ради.

Зважаючи, що обласний конкурс «Кращий працівник місцевого самоврядування» запроваджено, насамперед, з метою  виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених посадових осіб місцевого самоврядування, а також для удосконалення знань і професійного рівня посадових осіб місцевого самоврядування, пропонуємо внести зміни до Положення про зазначений конкурс, що сприятимуть саме реалізації цієї мети.

Враховуючи зазначене вище, даний проект рішення пропонується винести на розгляд обласної ради на черговій сесії.

 

 

 

Перший заступник

голови обласної ради                                                         В. Коваленко