ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

______  сесія  VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                  № ___-VII

 

Про внесення змін до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 316-VII та затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги на компенсацію вартості путівок санаторно-курортним закладам Харківської області громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 2, та дітям, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана із Чорнобильською  катастрофою)

 

На підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до пункту 2 рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 316-VII «Про внесення змін до комплексної  Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 15-VII (зі змінами), та затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету на проведення санаторно-курортного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 2, та дітей, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана із Чорнобильською катастрофою), у санаторно-курортних закладах Харківської області та Порядку використання коштів обласного бюджету для підтримки діяльності громадських організацій інвалідів, ветеранів, громадських чорнобильських організацій, організацій ветеранів АТО», визначивши таким, що втратив чинність.

 

2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги на компенсацію вартості путівок санаторно-курортним закладам Харківської області громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 2, та дітям, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана із Чорнобильською  катастрофою).

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я; з питань бюджету.

 

 

Голова обласної ради                                                                            С.І. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації, 705-26-68