ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення Харківської обласної ради

«Про внесення змін до Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Харківській області на 2016 – 2020 роки»

 

Зміни до Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва у Харківській області на 2016 – 2020 роки (далі – Програма) внесено відповідно до листа ХАРКІВСЬКОГО  РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА від 21.12.2016 № 01-16/133, протоколу № 1 засідання наглядової ради ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА.

Згідно штатного розпису  ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА, розмір посадових окладів персоналу становить меншу суму, що суперечить Закону України «Про Державний бюджет на 2017 рік», відповідно до якого мінімальна заробітна плата становить 3200 грн.

Необхідність внесення змін також пов’язана з підвищенням тарифів на комунальні послуги та збільшенням ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» вартості експлуатаційного обслуговування орендованого комунального майна.

Враховуючи вищевикладене, існує необхідність у внесенні змін до Програми в частині забезпечення діяльності ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА з метою виконання заходів з підтримки розвитку підприємництва в Харківській області.

 

 

 

Заступник директора Департаменту

економіки і міжнародних відносин

Харківської обласної державної адміністрації –

начальник управління аналітики,

прогнозування та зведення інформації                                                        І.В. Коновалова