ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                   № ___-VІI

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної  власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

 

 

            Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.              Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатком.

2.              Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатку до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та нормативно-правовими актами обласної ради.

3.             Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 15 листопада 2012 року № 548-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області»», а саме:

-          у колонці 2 п. 2 додатку фразу «Нежитлове приміщення 1 поверху площею 13,3 м2 (без урахування місць спільного користування)» замінити на фразу «Нежитлове приміщення 1-го поверху загальною площею 17,3 м2, у тому числі місця спільного користування 4,0 м2, а саме: частина зазначеного нежитлового приміщення площею 12,1 м2, у тому числі місця спільного користування площею 2,8 м2, та частина зазначеного нежитлового приміщення площею 5,2 м2, у тому числі місця спільного користування площею 1,2 м2»;

-         у колонці 5 п. 2 додатку фразу «Для проведення фотографування та відеозйомок  під час урочистої виписки новонароджених» замінити на фразу «Для проведення фотографування та відеозйомок  під час урочистої виписки новонароджених та для іншого використання нерухомого майна (надання консультативно- інформаційних послуг)».

4.             Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 28 лютого 2008 року № 634-V «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 9 додатку  1 «ПЕРЕЛІК об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду на конкурсних засадах» слова “КЗОЗ ОКОД” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

5.             Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 03 грудня 2008 року № 1005-V «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 2 п. 3 додатку 1 «ПЕРЕЛІК об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду на конкурсних засадах, орендодавцем яких виступатиме Харківська обласна рада» слова “КЗОЗ Обласний клінічний онкологічний диспансер” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

6.             Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 29 січня 2009 року № 1083-V «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 4 додатку 4 «ПЕРЕЛІК об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду на конкурсних засадах, згідно з вимогами статті 73 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», у зв’язку з закінченням терміну дії договорів оренди комунального майна в I кварталі 2009 року» слова “КЗОЗ Обласний клінічний онкологічний диспансер” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

7.             Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 26 листопада 2009 року № 1489-V «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 2 додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду на конкурсних засадах» слова “КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

8.             Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 14 квітня 2010 року № 1664-V «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 24 лютого 2010 року № 1602-V “Про надання пільг по сплаті орендної плати”», а саме: у колонці 3 п. 6 додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду на конкурсних засадах» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

9.             Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 14 квітня 2010 року № 1664-V «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 24 лютого 2010 року № 1602-V “Про надання пільг по сплаті орендної плати”», а саме: у колонці 3 п. 3 додатку 2 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду організаціям та установам, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

10.          Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 15 вересня  2010 року № 1810-V «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 5 додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду на конкурсних засадах» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

11.         Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 27 жовтня 2011 року № 263-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 7 додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

12.          Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 966-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради від 19 грудня 2013 року № 902-VI», а саме: у колонці 3 п. 10 додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова  “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

13.          Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 18 червня 2015 року № 1248-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 16 додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

14.          Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 27 серпня 2015 року № 1299-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 5 додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

15.         Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 08 вересня 2016 року № 282-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. п. 10, 11, 12  додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “КЗОЗ «Харківський онкоцентр»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

16.         Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 345-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. п. 5, 6, 7, 10 додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

17.         Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 345-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 3 п. 1 додатку 2 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду організаціям та установам, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів, та громадським організаціям, які не займаються комерційною діяльністю» слова “КЗОЗ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ОНКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»” замінити словами КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ»”.

18.         Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 345-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 2 п. 12 додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “Нежитлові приміщення цокольного поверху загальною площею 12,0 м2 та місця спільного користування площею 5,0 м2  консультативної поліклініки, літ. «А-7» замінити словами “Нежитлові приміщення цокольного поверху загальною площею 12,0 м2 та місця спільного користування площею 5,0 м2  будівлі поліклініки, літ. «Б-3»”.

19.         Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 141-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», а саме: у колонці 2 п. 3 додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» слова “КЗОЗ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ДИСПАНСЕР РАДІАЦІЙНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ» замінити словами “КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ«ОБЛАСНИЙ ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР»”.

20.         Внести зміни до додатку до рішення обласної ради від 08 вересня 2016 року № 282-VII, а саме: вилучити з переліку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» об’єкт, зазначений у пункті 4.

21.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л. М.).

 

 

 

            Голова обласної ради                                                                  С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 700-07-44