Пояснювальна записка

до проекту рішення

 

Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ

РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ-3»

 

З  метою своєчасного реагування на звернення громадян та інших категорій споживачів послуг, що надаються підприємствами житлово-комунальної та соціальної сфери, засобами автоматизованих систем диспетчерського контролю та інформаційного забезпечення, якісного обслуговування мешканців усіх районів,  міст, селищ та сіл Харківської області шляхом електронно-інформаційного прийому звернень та контролю за їх виконанням, виникла необхідність створення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛУЖБА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ».

Створення даного підприємства сприятиме підвищенню якості надання послуг абонентам комунальних підприємств Харківської області, ефективному моніторингу ситуації в сфері житлово-комунального господарства  у реальному часі, прогнозуванню і плануванню, та надасть можливість керівництву Харківської області отримувати актуальну і неупереджену інформацію про стан роботи підприємств житлово-комунального господарства в населених пунктах Харківської області.

На даний час  у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області існують комунальні підприємства, що не здійснюють свою фінансово-господарську діяльність і знаходяться у стадії ліквідації.

Із непрацюючих підприємств є КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 3», яке було утворено у 2013 році рішенням обласної ради від 24.10.2013 № 853-VІ (код ЄДРПОУ 38579830, юридична адреса підприємства: Харківська область, смт Зачепилівка, вул. Радянська, 74). Дане підприємство знаходиться в управлінні Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації. На сьогодні, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 3» так і не розпочало здійснювати фінансово-господарську діяльність, працівники відсутні.

Для активізації діяльності даного підприємства, впровадження нових прогресивних форм і методів господарювання  запропоновано перейменувати КОМУНАЛЬНЕ  ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ - 3» у КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛУЖБА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ», перепрофілювати та передати  його в  управління Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації.

Юридичною адресою КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛУЖБА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ» запропоновано визначити: Україна, 61022,  м. Харків, майдан Свободи 5, Держпром, під'їзд 9.

На посаду директора даного підприємства пропонується призначити Лисак Ларису Миколаївну, 1974 року народження. Освіта вища. У 1996 році закінчила Харківський державний університет ім. В.Н. Каразіна зі спеціальності «Математик, викладач математики та інформатики» та у 2007 році закінчила Харківський університет будівництва та архітектури зі спеціальності «Менеджер-економіст». Загальний стаж роботи - 19 років. У період з 2008  по 2016 роки  Лисак Л.М. працювала начальником  Центральної диспетчерської служби КП “Харківводоканал”.

Враховуючи вищевикладене, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним та Господарським кодексами України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», підготовлено проект рішення обласної ради “Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ МИСЛИВЕЦЬ – 3».

 

 

 

 

Директор Департаменту

житлово-комунального господарства

та розвитку інфраструктури Харківської

обласної державної адміністрації                                                           С.В. Магдисюк

 

 

 

"____" ________________ 2017 року