ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІХ сесія VII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 23 лютого 2017 року                                                                              381-VII

 

 

Про внесення змін до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 316-VII та затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги на компенсацію вартості путівок санаторно-курортних закладів Харківської області громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 2, та дітям, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана із Чорнобильською катастрофою)

 

 

На підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до рішення обласної ради від 08 грудня 2016 року № 316-VII «Про внесення змін до комплексної  Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 грудня 2015 року № 15-VII (зі змінами), та затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету на проведення санаторно-курортного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 2, та дітей, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана із Чорнобильською катастрофою), у санаторно-курортних закладах Харківської області та Порядку використання коштів обласного бюджету для підтримки діяльності громадських організацій інвалідів, ветеранів, громадських чорнобильських організацій, організацій ветеранів АТО», визнавши пункт 2 рішення таким, що втратив чинність.

 

2. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги на компенсацію вартості путівок санаторно-курортних закладів Харківської області громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 2, та дітям, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи (крім дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана із Чорнобильською  катастрофою).

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.), з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов