ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту

із Сабадою Володимиром Петровичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ  КУП’ЯНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Сабади Володимира Петровича, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ КУП’ЯНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ (надалі по тексту – установа), стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: Харківська область, м. Купʼянськ, вул. Дмитрівська, 3.

Основною метою діяльності установи є забезпечення належних умов для проживання громадян з психоневрологічними захворюваннями, які потребують сторонього догляду, побутового і медичного обслуговування та допомоги.

Сабада Володимир Петрович, 1954 року народження. Освіта вища. У 1976 році закінчив Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Механізація сільського господарства» та здобувши кваліфікацію інженера-механіка сільського господарства.

Сабада В.П. у 1991, 2002 та 2005 роках пройшов курс підвищення кваліфікації «Директорів-будинків інтернатів, пансіонатів, для громадян похилого віку та інвалідів, психоневрологічних будинків-інтернатів» на Республіканських постійно діючих курсах підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів системи соціального захисту населення.

Сабада В.П. у 2008 та 2011 роках пройшов підвищення кваліфікації у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на тематичних семінарах за темами: «Концептуальні засади реформування системи соціальних послуг в Україні», «Основи соціального захисту окремих категорій громадян».

Сабаді Володимиру Петровичу указом Президента України від 03.12.2013 № 663/2013 присвоєно почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України».

Сабада Володимир Петрович призначений на посаду директора установи наказом Харківського обласного управління соціального захисту населення від 04 вересня 1990 року № 249.

05 квітня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ КУП’ЯНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ, розташованої за адресою: Харківська область,  м. Купʼянськ, вул. Дмитрівська, 3, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі установи,  в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота в установі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені Положенням про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ КУП’ЯНСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту із Сабадою Володимиром Петровичем, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ КУП’ЯНСЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ».

 

 

 

 

 

 

Начальник відділу по роботі

з керівниками суб’єктів спільної

 власності та майнових відносин

управління з питань комунальної

власності виконавчого апарату 

обласної ради                                                                                               І. Потопальська