ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

до проекту рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин з Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»ˮ

 

До обласної ради надійшло звернення від Олефіренко Андрія Володимировича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ» (далі – заклад).

Юридична адреса та місцезнаходження закладу: м. Харків, вул. Динамівська, 5-а.

Головною метою діяльності закладу є участь у формуванні та забезпеченні реалізації державної політики на регіональному рівні з питань фізичної культури і спорту, задоволення потреб громадян і держави у спортивній підготовці підлітків до збірних команд України, команд майстрів та олімпійського резерву.

Олефіренко Андрій Володимирович, 1958 року народження. Освіта вища. У 1989 році закінчив Харківський інженерно-економічний інститут отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аналіз господарської діяльності» та здобувши кваліфікацію економіста.

У 2003 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління України Академії державного управління при Президентові України та здобув повну вищу освіту зі спеціальності «Державне управління» з присвоєнням кваліфікації магістра державного управління.

У період з 01.09.2016 по 30.06.2017 Олефіренко А.В. навчався у Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди  за спеціальністю «Фізична культура і спорту».

Олефіренко А.В. працює на посаді директора закладу на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 06 травня 2014 року № 343-к «Про призначення А. ОЛЕФІРЕНКО». З Олефіренком А.В. укладено контракт від 06 травня 2014 року. Строк дії контракту закінчується 06 червня 2017 року.

24 березня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке обліковується на балансі закладу в наявності, та використовується за призначенням.

Кадрова робота в закладі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені статутною діяльністю КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин з Олефіренком Андрієм Володимировичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ШКОЛА ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ»ˮ.

 

 

 

Начальник відділу по роботі

з керівниками суб’єктів спільної

 власності та майнових відносин

управління з питань комунальної

власності виконавчого апарату 

обласної ради                                                                                               І. Потопальська