ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту із Григоренко Людмилою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ  ВОВЧАНСЬКОГО СПЕЦІАЛЬНОГО БУДИНКУ - ІНТЕРНАТУ»

 

До обласної ради надійшла заява від Григоренко Людмили Іванівни, директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО СПЕЦІАЛЬНОГО БУДИНКУ – ІНТЕРНАТУ (надалі по тексту – установа), стосовно укладання з нею контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса та місцезнаходження установи: Харківська область, м. Вовчанськ, вул. Ветеринарна, 19.

Основною метою діяльності установи є забезпечення належних умов для проживання, соціально-побутового обслуговування, медичної, соціальної, психологічної реабілітації та надання медичної допомоги громадянам похилого віку, ветеранам війни та праці, інвалідам І та ІІ групи, які потребують стороннього догляду.

Григоренко Людмила Іванівни, 1956 року народження. Освіта вища. У 1984 році закінчила Український заочний політехнічний інститут, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія швейних виробів» та здобувши кваліфікацію інженера-технолога. У 2002 році закінчила Харківський державний економічний університет, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобувши кваліфікацію економіста.

Григоренко Л.І. у 2002, 2008, 2011, 2014 роках пройшла підвищення кваліфікації у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на тематичних семінарах за темами: «Директора будинків-інтернатів», «Концептуальні засади реформування системи соціальних послуг в Україні», «Основи соціального захисту окремих категорій громадян», «Актуальні проблеми соціальної політики».

Григоренко Людмила Іванівна призначена на посаду директора установи розпорядженням голови Вовчанської районної державної адміністрації Харківської області від 30.10.2000 № 138-ОС «Про призначення Григоренко Л.І.»

22 червня 2017 року проведено перевірку наявності та ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО СПЕЦІАЛЬНОГО БУДИНКУ – ІНТЕРНАТУ, розташованої за адресою: Харківська область, м. Вовчанськ, вул. Ветеринарна, 19, – та кадрових питань.

За результатами перевірки встановлено, що майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яке відображається на балансі установи,  в наявності та в цілому використовується за призначенням. 

Кадрова робота в установі ведеться з дотриманням вимог чинного трудового законодавства України.

Директором виконуються обов’язки, передбачені Положенням про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ ВОВЧАНСЬКИЙ СПЕЦІАЛЬНИЙ БУДИНОК – ІНТЕРНАТ.

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 14 квітня 2016 року № 138-VІІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту із Григоренко Людмилою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО СПЕЦІАЛЬНОГО БУДИНКУ - ІНТЕРНАТУ».

 

 

 

 

 

 

Заступник начальника управління

з питань  комунальної власності,

начальник відділу по роботі з

керівниками суб’єктів спільної

власності та майнових відносин

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                   І. Потопальська