ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІІ  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 31 серпня 2017 року                                                                               518-VІI

 

 

Про оголошення конкурсів на посади керівників закладів культури

 

Відповідно до статей 21, 212 Закону України «Про культуру», пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Оголосити конкурси на посади:

           директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ХУДОЖНІЙ МУЗЕЙ»;

-          директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА».

 

2.         Пропозиції від кандидатів на посади керівників закладів культури, згідно з пунктом 1 цього рішення, приймати протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника закладу культури.

 

3. Доручити голові обласної ради:

            3.1. Забезпечити  опублікування в газеті «Слобідський край» оголошення про проведення конкурсів  на заміщення посад керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.2. Забезпечити розміщення оголошення щодо проведення конкурсів на офіційному веб-сайті Харківської обласної ради та офіційних сайтах закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.3. Оприлюднити на офіційному веб-сайті Харківської обласної ради умови праці, відомості про матеріально-технічну базу, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.4. Сформувати конкурсні комісії протягом місяця із дати опублікування оголошення про проведення конкурсів на посади керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.5. Призначити секретаря конкурсних комісій з обрання керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення.

3.6. Внести кандидатури претендентів на посаду керівників закладів культури, зазначених у пункті 1 цього рішення, відповідним конкурсним комісіям.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти, культури та духовності (Звєрєв В.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов