ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІІ  сесія  VІI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 31 серпня 2017 року                                                                               532-VІI

 

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та внесення змін до деяких рішень обласної ради і додатків до них

 

Згідно із Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», відповідно до статті 43, пункту 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Передати зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області об’єкти згідно з додатками 1, 2.

2.        Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області об’єкти згідно з додатком 3.

3.        Доручити голові обласної ради забезпечити приймання та передачу об’єктів, зазначених у додатках 1-3 до цього рішення, згідно із вимогами чинного законодавства України.

4.        Внести зміни до рішення обласної ради від 23 червня 2016 року № 199-VІІ «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та визнання рішення обласної ради від 27 березня 2009 року № 1181-V таким, що втратило чинність», виключивши пункт 3 цього рішення та додаток 3 до нього.

5.        Внести зміни до поз. 1 додатку 2 до рішення обласної ради від 23 лютого 2017 року № 402-VІІ «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області»,  а саме:

- у колонці «Адреса» викласти адресу об’єкта в такій редакції:

«Харківська область, Золочівський район, с. Сковородинівка, вул. Приозерна, 3Б».

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л.М.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов