ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                       № ___-VІI

 

 

Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"

 

З метою проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє", започаткованого обласною радою та запровадженого відповідно до рішення обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VІ (зі змінами), згідно із пунктом 2 підрозділу 5 розділу VI. «ЗАХОДИ ПРОГРАМИ ТА ПРОГНОЗНІ РОЗРАХУНКИ ФІНАНСУВАННЯ» комплексної програми «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2017 – 2021 роки», затвердженої рішенням обласної ради від 08 грудня 2016 року № 310-VІІ (зі змінами), відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

в и р і ш и л а :

 

1. Затвердити Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє" (додається).

 

2. Доручити голові обласної ради Чернову С.І. утворити Конкурсний комітет та затвердити його персональний склад.

 

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення обласної ради від 23 лютого 2017 року № 421-VIІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою (Юрченко Е.П.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: виконавчий апарат обласної ради, 715-72-64