ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___  сесія  VІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від  _____________  2017 року                                                                   № ___-VІI

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до рішення обласної ради від
25 травня 2017 року № 466-VII
(зі змінами) та додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

 

 

            Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пунктів 19, 20 статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1 та 2.

2.         Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатках 1 та 2 до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та нормативно-правовими актами обласної ради.

3.        Внести зміни до рішення обласної ради від 25 травня 2017 року № 466-VІI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», виклавши п. 7 у такій редакції:

«7. Внести зміни до додатків до рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 966-VI «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради від 19 грудня 2013 року № 902-VІ», а саме:

-               вилучити з додатку 1 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» об’єкт, зазначений у пункті 14;

-               у колонці 4 п. 2 додатку 2 «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду установам, закладам, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів» слова «м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. “А-2”» замінити словами «м. Харків, вул. Динамівська, 5-а, літ. “М-2”».

4.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 14 квітня 2016 року № 141-VII «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами), вилучивши об’єкт, зазначений у пункті 4.

5.        Внести зміни до додатку «Об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» до рішення обласної ради від 31 серпня 2017 року № 533-VIІ «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та про внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 19 грудня 2013 року № 902-VI (зі змінами)», а саме:

-            у колонці 5 п. 3 слова «Для розміщення офісу» замінити словами «Для розміщення складу»;

-            у колонці 2 п. 8 слова «Нежитлове приміщення  (кімн. № 17) площею 32,3 м2, будівлі, літ. К-1» замінити словами «Частина нежитлового приміщення  (кімн. № 17) площею 16,0 м2 будівлі, літ. К-1»;

-            у колонці 4 п. 14 слова «Харківська обл., м. Первомайський, вул. Комарова, 12» замінити словами «Харківська обл., м. Первомайський, вул. Комарова, 12-А».

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Гасан Л. М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов

 

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради, 700-07-44